vineri, 9 octombrie 2009

CAMPIONAT. Grupă dificilă pentru Star

Echipa Baschet Club Star va evolua în grupa a cincea a Campionatului Naţional feminin Under 16, alături de formaţiile Dan Dacian Bucureşti, Phoenix Galaţi, CSS Bacău şi CSS Botoşani, primele trei grupări din serie urmând să se califice în faza următoare a competiţiei. Şi cel mai bun loc patru din cele cinci grupe preliminare obţine dreptul de a se lupta la un loc pentru turneul final.

În prima etapă a noului sezon competiţional, echipa Baschet Club Star va evolua, în deplasare, contra formaţiei Dan Dacian Bucureşti. Partida este programată pe 17 octombrie. În runda a doua, pe 21 octombrie, jucătoarele alb-roşiii vor sta, pentru ca, pe 24 octombrie să primească, acasă, vizita echipei Phoenix Galaţi. Miercuri, 28 octombrie, B.C. Star se va deplasa la Botoşani, pentru ca, pe 31 octombrie, formaţia din Capitală să joace acasă, cu CSS Bacău. Programul nu este, încă, oficial, acesta putând să fie modificat, după cum a anunţat FRB.


În retur, datele de disputare ale partidelor formaţiei Baschet Club Star sunt 14 noiembrie, pentru jocul cu Dan Dacian, de acasă, 21 noiembrie pentru partida de la Galaţi, cu Phoenix, în timp ce pe 25 noiembrie jucătoarele
alb-roşiii vor evolua pe propriul teren, cu CSS Botoşani, urmând să închidă returul pe data de 28 noiembrie, când va avea loc deplasarea la Bacău. După tur şi retur se va organiza un turneu de sală.

Favorită la calificarea în faza următoare este echipa Phoenix Galaţi, Baschet Club Star luptând pentru un loc în runda premergătoare turneelor semifinale cu CSS Botoşani şi cu CSS Bacău. Conform rezultatelor directe dintre Star şi Dan Dacian, jucătoarele alb-roşiii nu par a avea probleme în cele trei dispute din serie. Cele mai dificile deplasări vor fi, de departe, cele de la Bacău şi de la Botoşani, acolo unde se vor decide echipele care vor merge mai departe din grupă.

Jucătoarele echipei Baschet Club Star vor disputa două meciuri de verificare, cu Olimpia Bucureşti şi cu Raptors Bucureşti. Amănunte puteţi citi aici...

Niciun comentariu: