joi, 10 septembrie 2009

LOT. A început perioada de transfer

Lotul echipei Baschet Club Star urmează să se definitiveze până la data de 15 septembrie, ultima zi în care forul de specialitate legitimează jucătoare pentru sezonul competiţional 2009-2010. Marţi seară urmează să se încheie şi perioada de transferări, după cum a anunţat Federaţia Română de Baschet.

Până acum, zece jucătoare vor rămâne în lot. Acestea sunt: Nicoleta Constantinescu, Miruna Lală, Adriana Şişcă, Alexandra Anghel, Denisa Fitero, Ioana Miroiu, Ioana Murea, Mihaela Nemil, Simona Rădanţu şi Mădălina Stan. Ingrid Lişman (foto, în roşu) şi-a exprimat dorinţa de a continua, încă un sezon, la echipa Baschet Club Star, jucătoarea fiind împrumutată de formaţia Sportul Studenţesc. Centrul alb-roşiilor urmează să comunice, în aceste zile, decizia pe care a luat-o pentru noul campionat.

Presă A început Campionatul European de baschet masculin din Polonia, competiţie care aliniază la start 16 echipe naţionale de seniori.

În aceste zile, conducerea echipei Baschet Club Star negociază cu trei jucătoare pentru a completa posturile deficitare, mai ales cel de pivot. "Nu ştim dacă vom reuşi să transferăm tot ceea ce ne dorim în acest moment, însă încercăm să ne facem un lot care să aibă şansa de a participa la turneul final 1-8 din Campionatul Naţional feminin Under 16. Vrem să egalăm performanţa de anul acesta, chiar dacă fetele sunt cu un an mai mici de vârstă", a declarat Valentin Bâlă pentru site.

Mihaela Dragomir, după o discuţie cu conducerea clubului, a cerut o perioadă de câteva zile pentru a se gândi ce va face cu viitorul său în sportul de performanţă. "Decizia de a mă retrage nu a venit din faptul că nu am fost selecţionată pentru turneul final. Nu vreau să iau o hotărâre pe care să o regret mai târziu, mai ales pentru că am văzut că multă lume m-a încurajat să rămân", a declarat jucătoarea pentru site.

Baschet Club Star organizează selecţie pentru jucătoare născute în anii 1995 şi 1996. Amănunte puteţi citi aici...

Niciun comentariu: