vineri, 31 iulie 2009

AMICALE. Verificare la Râmnicu Vâlcea

Fără Simona Rădanţu şi fără Mădălina Stan, echipa Baschet Club Star a disputat, vineri, două partide de verificare, la Râmnicu Vâlcea, în compania echipei Clubului Sportiv Şcolar, din localitate, formaţie calificată şi ea la turneul final Under 14 din cadrul Campionatului Naţional feminin. Jucătoarele alb-roşiii au câştigat ambele întâlniri.

În primul meci, disputat vineri-dimineaţă, echipa Baschet Club Star s-a impus cu scorul de 62-47, la capătul unui joc foarte disputat, în care s-a ratat, totuşi, destul de mult. Gazdele au intrat mai motivate pe teren şi şi-au asigurat, la pauza mare, un ecart de două puncte, scor 27-25. Sfertul trei a schimbat, practic, tot. Jucătoarele alb-roşiii au revenit de la cabine mult mai combative şi au anulat avansul amfitrioanelor, câştigând meciul cu scorul de 62-47. Mihaela Nemil, Denisa Fitero şi Ioana Miroiu au marcat, împreună, 37 de puncte.


În cea de-a doua partidă, care a avut loc vineri după-amiază, echipa Baschet Club Star a controlat întâlnirea şi a fost mult mai atentă la finalizare, acolo unde jucătoarele alb-roşiii au punctat atât de la distanţă, cât şi de la semi-distanţă. Toate cele opt componente ale grupării din Capitală, care au evoluat la Râmnicu Vâlcea, Ioana Miroiu, Denisa Fitero, Nicoleta Constantinescu, Mihaela Dragomir, Mihaela Nemil, Ingrid Lişman, Alexandra Anghel şi Miruna Lală, au reuşit cel puţin un coş din acţiune.

Mihaela Nemil a jucat perfect şi a reuşit o medie de 14,5 puncte şi trei intercepţii în cele două jocuri, arătând o creştere de formă evidentă.
Denisa Fitero şi Ioana Miroiu au înscris peste zece puncte în cele două partide de vineri, în timp ce Ingrid Lişman, Miruna Lală şi Alexandra Anghel au acoperit foarte bine spaţiul de trei secunde. Prestaţia celor doi fundaşi, Nicoleta Constantinescu şi Mihaela Dragomir a fost bună, pe mâna lor venind o medie de 13 puncte în fiecare meci. Chiar dacă nu a fost pe parchet, Ioana Murea şi-a însoţit colegele la Râmnicu Vâlcea.

Deşi nu vor participa la cel de-al patrulea turneu de streetball de la Sport Arena, jucătorele de la Baschet Club Star s-au calificat, deja, la Master. Amănunte puteţi citi aici...

Niciun comentariu: