duminică, 26 aprilie 2009

PERFORMANŢĂ. La un pas de turneul final!

Echipa Baschet Club Star a încheiat prima parte a turneului semifinal A, grupa valorică A, din Campionatul Naţional feminin Under 14. Jucătoarele alb-roşiii au evoluat foarte bine la întrecerea găzduită de sala Olimpia din Capitală şi au adunat trei victorii şi două înfrângeri, fiind pe locul trei în clasamentul seriei, poziţie care le permite calificarea directă la turneul final din luna august.

Phoenix Galaţi şi Olimpia Bucureşti conduc grupa, în timp ce Universitatea Craiova este pe poziţia a patra, ultima care asigură prezenţa la turneul final. Baschet Club Star şi-a adjudecat, după tur, locul trei, Mihaela Dragomir & Co răsturnând pronosticurile multora, care nu vedeau pe primele trei poziţii din serie pe componentele B.C. Star.

Duminică, Baschet Club Star a învins, mai lejer decât o arată scorul, echipa CSS Gheorgheni cu 62-43. Denisa Fitero a fost principala marcatoare a formaţiei din Capitală, cu 21 de puncte, în timp ce Alexandra Anghel a reuşit cinci recuperări şi trei blocaje în defensivă, iar Simona Rădanţu a interceptat câteva mingi valorificate pe contra-atac. Ioana Miroiu a terminat întâlnirea cu 12 puncte, în timp ce Adriana Şişcă a ratat doar o aruncare din acţiune, din cele patru pe care le-a avut.

În urma acestui rezultat, echipa Baschet Club Star se află la un pas de calificarea la turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 14, obiectiv propus la începutul acestu sezon de conducerea clubului. Pentru a ajunge în ultimul act al competiţiei, jucătoarele alb-roşiii mai au nevoie de două victorii, din cinci partide, la turneul de la Galaţi, din perioada 29-31 mai. La finalul reuniunii de duminică, Nicoleta Constantinescu şi-a cinstit colegele cu suc, bomboane şi cu tort, cu ocazia aniversării zilei de naştere.

Pentru a vedea rezultatele finale şi clasamentul seriei semifinale A, după primele cinci etape, daţi click aici...

Niciun comentariu: