luni, 31 august 2009

CAMPIONAT. Obiectiv îndeplinit la Timişoara

Echipa Baschet Club Star şi-a îndeplinit obiectivul propus la începutul sezonului Campionatului Naţional feminin Under 14 şi a încheiat competiţia pe locul şapte, din 32 de formaţii înscrise. Calificarea la turneul final de la Timişoara a reprezentat o premieră în istoria clubului, iar clasarea în această întrecere este, de asemenea, cea mai bună performanţă a asociaţiei din Capitală.

Campionatul Naţional feminin Under 14 a fost câştigat, aşa cum era de aşteptat, de MC Sport Cluj, care a trecut, în finală, de CSS Bega Timişoara, cu scorul de 63-38, în timp ce Phoenix Galaţi a cucerit medaliile de bronz, învingând, în disputa pentru locurile 3-4, pe Olimpia Bucureşti, cu scorul de 59-45. CSS Satu Mare a terminat întrecerea pe locul cinci, iar CSS Universitatea Craiova pe şase.

Info Pentru a vedea rezultatele complete ale turneului final de la Timişoara accesaţi acest link.

În ultimul meci pe care echipa Baschet Club Star l-a disputat la turneul final de la Timişoara, jucătoarele alb-roşiii au câştigat cu scorul de 61-46 în faţa formaţiei CSS Râmnicu Vâlcea. Ioana Miroiu (foto) a făcut cel mai bun meci al ei şi a terminat partida cu un record personal de puncte marcate: 24. Căpitanul formaţiei din Capitală a marcat trei coşuri de la distanţă din tot atâtea încercări, unul fiind înscris în ultima secundă de joc a sfertului al doilea, de la aproape şapte metri distanţă.

Denisa Fitero şi Simona Rădanţu au marcat împreună 23 de puncte, în timp ce Ingrid Lişman a reuşit să domine spaţiul de trei secunde, mai ales în defensivă, unde nu a pierdut nicio minge pe urmărire. Victoria cu gruparea din Râmnicu Vâlcea o clasează pe Baschet Club Star în elita sportului juvenil cu mingea la coş din România. La începutul acestui sezon, jucătoarele alb-roşiii au avut ca obiectiv cel puţin o clasare pe locul opt.

Baschet Club Star a început actualul sezon cu o victorie şi l-a încheiat tot cu un succes. Pentru a vedea cronica primului meci din campionat, daţi click aici...

Niciun comentariu: