joi, 27 august 2009

ESEC. Olimpia, o noua victorie cu Star

Echipa Baschet Club Star a pierdut, la limita, scor 49-53, meciul cu Olimpia Bucuresti, din cadrul etapei a doua a grupei B de la turneul final al Campionatului National feminin Under 14 de la Timisoara. Chiar daca gruparea din Soseaua Iancului a condus partida in marea sa majoritate, jucatoarele alb-rosiii au avut sansa de a invinge.

Olimpia a jucat perfect in cea de-a treia perioada, la capatul careia s-a distantat la 43-35. Dupa alte trei minute, jucatoarele alb-rosiii s-au vazut conduse cu scorul de 35-45 si 37-47. Cu trei minute inainte de final, adversarele echipei Baschet Club Star au avut 51-41 pe tabela de marcaj. Rand pe rand, Denisa Fitero, Ioana Miroiu si Simona Radantu au punctat decisiv si s-a ajuns la 51-49 cu 74 de secunde inainte de final.

Info Turneul final al Campionatului National Under 14 se desfasoara la Timisoara, atat la feminin cat si la masculin.

Conducerea tehnica a formatiei Olimpia Bucuresti a cerut timp de odihna, atacul formatiei din Soseaua Iancului nefiind finalizat, acelasi lucru intamplandu-se si cu posesia jucatoarelor alb-rosiii. Componentele echipei Baschet Club Star au fost la un pas de interceptie pe final, insa Maria Pitigoi a inchis tabela la 53-49 si si-a calificat echipierele in semifinalele turneului final. B.C. Star se va lupta pentru locurile 5-8.

In penultimul act au mai ajuns echipele MC Cluj, Phoenix Galati si Bega Timisoara care, alaturi de Olimpia Bucuresti, se vor lupta pentru medalii. In partidele pentru locurile 5-8 se vor intrece Baschet Club Star, Universitatea Craiova, CSS Satu Mare si CSS Ramnicu Valcea. Ordinea partidelor nu a fost inca stabilita deoarece vineri au loc intalnirile din ultima etapa a seriilor finale din cele doua grupe, dupa care jocurile de clasament.

Pentru a vedea care a fost ierarhia finala a generatiei 1995-1996 in urma cu doi ani, la Campionatul National de la Cerbu, dati click aici...

Niciun comentariu: