marți, 1 septembrie 2009

EXCLUSIV. În vizită la Adevărul de Timişoara

Echipa Baschet Club Star a făcut o vizită la subredacţia "Adevărul Holding" din Timişoara, în perioada cat jucătoarele alb-roşiii au fost prezente la turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 14, acolo unde au încheiat competiţia pe locul şapte. Sportivele au văzut cum se redactează conţinutul unui ziar şi au fost impresionate de cum au fost primite de jurnalişti.

Jucătoarele alb-roşiii au fost îndrumate prin redacţie de Bianca Toma (foto), redactor şef-adjunct la Adevărul, cele zece componente ale echipei Baschet Club Star simţindu-se excelent în compania omului care conduce destinele "Adevărul Holding" la Timişoara. Dialogul dintre echipierele B.C. Star şi Bianca a fost unul deschis, iar toată lumea s-a simţit minunat.

Galerie foto La Timişoara, fetele de la Baschet Club Star s-au plimbat prin subredacţia "Adevărul Holding" şi au făcut poze. Accesaţi acest link pentru a vedea câteva imagini.

Jurnaliştii subredacţiei "Adevărul" din Timişoara le-au primit cu multă căldură pe jucătoarele de la Baschet Club Star, vizita durând aproximativ jumătate de oră, timp în care sportivele au putut vedea colecţiile de ziare, cărţi şi de reviste, cum se editează şi se distribuie un ziar şi au aflat câte ceva despre mass-media. Mihaela Nemil, Simona Rădanţu, Ioana Miroiu şi Ioana Murea au fost cele mai interesate de modul în care redactorii îşi aleg subiectele şi cum le redactează.

Despre baschet s-a discutat mai puţin, toată lumea fiind de acord că performanţele de la această categorie de vârstă sunt, încă, departe de seniorat însă o clasare între primele opt echipe din România onorează orice club din ţară, indiferent de numele şi renumele acestuia. "Sunt nişte fete extraordinare. Mi-au plăcut foarte mult şi dialogul cu ele a fost destul de interesant. Sper să-şi atingă scopul în viaţă, pentru că le-am văzut foarte hotărâte", a declarat Bianca Toma pentru site-ul echipei Baschet Club Star.

Pentru a vedea galeria foto de la festivitatea de premiere a turneului final de la Timişoara daţi click aici...

Niciun comentariu: