miercuri, 4 martie 2009

EŞEC. Phoenix Galaţi - B.C. Star 83-62

Baschet Club Star a pierdut, miercuri, la Galaţi, meciul cu echipa Phoenix, din localitate. Gazdele s-au impus cu scorul de
83-62, într-o partidă care a contat pentru etapa a VI-a, ultima, a
seriei B din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 14, grupa valorică A. În urma acestui rezultat, Phoenix şi-a consolidat poziţia de lider, în timp ce B.C. Star se află pe locul al doilea în serie.

Jucătoarele alb-roşiii au început meciul perfect, profitând, este adevărat, şi de relaxarea amfitrioanelor. Gruparea din Capitală a condus ostilităţile în prima perioadă, atunci când Ioana Miroiu, Ioana Murea şi Denisa Fitero şi-au impus ritmul de joc. În ultimele 90 de secunde, gălăţencele Irina Vasilache şi Iulia Răileanu, care au totalizat, împreună, 50 de puncte, au punctat decisiv, terminând primul sfert în avantaj, cu un ecart de trei puncte: 20-17.

La pauza mare, Phoenix a avut 50-30, însă jucătoarele alb-roşiii şi-au adjudecat partea a doua a întâlnirii, pe care au câştigat-o cu scorul de
32-23, avînd un sfert patru foarte bun: 23-19. De la formaţia din Capitală Ioana Murea a evoluat excelent, asigurând mai ales defensiva.
Alexandra Anghel a ajutat-o perfect, în apărare, pe Denisa Fitero, în timp ce Adriana Şiscă (foto) a contribuit cu zece puncte în ofensivă şi patru recuperări şi o intercepţie în defensivă.

Baschet Club Star se află la o singură victorie de turneul semifinal. Formaţia din Bucureşti mai are de disputat patru meciuri în seria B, toate la Gheorgheni: câte unul cu CSŞ Bacău şi cu Phoenix Galaţi şi două cu CSŞ Gheorgheni. Phoenix Galaţi este calificată, matematic, la turneul semifinal, în timp ce CSŞ Gheorgheni şi CSŞ Bacău speră, alături de
B.C. Star, la unul din cele două locuri care asigură biletele pentru penultima fază a Campionatului Naţional feminin Under 14.

Pentru a vedea ce jucătoare a fost MVP-ul echipei Baschet Club Star, în meciul cu Phoenix Galaţi, daţi click aici...

Niciun comentariu: