marți, 3 martie 2009

DEVANS. Miercuri, deplasare la Galati

Meciul dintre echipele
Phoenix Galaţi şi Baschet Club Star, din cadrul etapei a VI-a a Campionatului Naţional Under 14 feminin, care ar fi trebuit să se dispute duminică, 8 martie, a fost reprogramat pentru miercuri, 4 martie, după cum au stabilit, de comun acord, cele două cluburi.

Formaţia din Capitală a făcut o adresă către Federaţia Română de Baschet prin care a specificat ca partida să se dispute la o altă dată decât cea prevăzută în calendarul competiţional, deoarece zece dintre jucătoarele echipei Baschet Club Star participă la Olimpiada Sportului Şcolar, faza pe municipiul Bucureşti, care are loc în perioada 6-8 martie. În aceste condiţii lotul alb-roşiilor ar fi incomplet pentru un meci oficial, lucru care ar putea atrage pierderea întâlnirii prin forfait.

Echipa Phoenix Galaţi a fost de acord cu cererea formulată de către oficialii asociaţiei Baschet Club Star, astfel că întâlnirea ar urma să se dispute miercuri, 4 martie, la ora 12.00, la Galati. Sala de joc va fi comunicată ulterior grupării din Capitală. Ingrid Lişman nu va evolua în acest joc, din cauza unor probleme de sănătate, pivotul alb-roşiilor fiind înlocuit de Adriana Şişcă. Mădălina Stan (foto) va fi şi ea trecută pe foaia de arbitraj, chiar dacă extrema formaţiei din Capitală a lipsit la jocul cu CSŞ Bacău.

Lotul echipei Baschet Club Star va fi format din:
Nicoleta Constantinescu, Simona Rădanţu şi Mihaela Dragomir (fundaşi), Ioana Miroiu, Ioana Murea, Ana-Maria Drăghici, Mădălina Stan şi Mihaela Nemil (extreme), Denisa Fitero, Miruna Lală, Adriana Şişcă (centri) şi Alexandra Anghel (pivot). Delegaţia alb-roşiilor va pleca din Capitală miercuri dimineaţă, la ora 6.00, urmând să revină în Bucureşti în seara aceleiaşi zile.

Cronica meciului din tur, de la Bucureşti, o puteţi vedea aici...

Niciun comentariu: