luni, 2 martie 2009

VICTORIE. Echilibru doar pentru trei minute

Baschet Club Star a învins, duminică, cu scorul de 66-20 echipa Clubului Sportiv Şcolar 2 Bucureşti, în cadrul etapei a treia a Campionatului Municipal feminin Under 14. Jucătoarele alb-roşiii au acumulat trei victorii din tot atâtea meciuri, în competiţia pe Capitală, şi rămân neînvinse în această întrecere.

Meciul s-a disputat în sala de educaţie fizică a Şcolii 97. Partida a fost echilibrată doar în primele trei minute, atunci când adversarele au condus cu 2-0 şi 4-2. Ioana Miroiu, autoare a 14 puncte, a transformat două arucări libere şi a egalat scorul la 4-4. Din acest moment ecartul s-a mărit considerabil în favoarea gazdelor, care au avut 20-8 după primul sfert. Urmatoarele zece minute au adus alte 12 puncte pentru gazde, în timp ce adversarele nu au realizat decât două.

Partea a doua a întâlnirii a fost una relaxantă, amfitrioanele intrând pe teren cu un avans de 22 de puncte, scor 32-10. Miruna Lala, 13 puncte şi opt recuperări, s-a descurcat excelent în spaţiul de trei secunde, în timp ce Mihaela Nemil (foto) şi-a egalat recordul personal, cu 11 puncte marcate. Ana-Maria Drăghici a reuşit şi ea să atingă graniţa celor zece puncte, după o evoluţie foarte bună.

Din lotul echipei Baschet Club Star au lipsit Denisa Fitero, Adriana Şişcă, Andreea Nichifor şi Alexandra Anghel, care nu au fost convocate pentru acest meci. Iniţial, Ioana Miroiu nu a fost selecţionată, însă conducerea tehnică a hotărât să o folosească în locul Denisei Fitero. "Duminică trebuia să jucăm în Campionatul Naţional feminin Under 14 cu Gheorgheni. Cum partida a fost amânată pe 15 martie, am disputat acest joc, pentru că fetele aveau nevoie de un meci înainte de întâlnirea cu Phoenix", a declarat Valentin Bâlă pentru site.

Date despre reprogramarea meciului cu Gheorgheni, vezi aici...

Niciun comentariu: