vineri, 14 noiembrie 2008

ACCIDENTARE. Roxana Mitroi sta 14 de zile

La antrenamentul de vineri seara, Roxana Mitroi (foto), pivotul Baschet Club Star, s-a accidentat grav.
La cateva minute dupa finalul pregatirii, jucatoarea a fost la sectia de ortopedie a spitalului clinic de urgenta „Maria Sklodowska Curie” unde i s-a spus ca a suferit o lovitura la nivelul tendonului drept, urmand ca, de sambata dimineata, sa aiba piciorul bandajat intr-o gheata ghipsata. Sportiva va fi nevoita sa intrerupa activitatea de performanta timp de doua saptamani, dupa care va putea reveni la antrenamente. Roxana Mitroi ar putea reintra abia la mijlocul lunii decembrie intr-un meci oficial al
alb-rosiilor. Pivotul echipei Baschet Club Star va pierde partidele cu CSS Ploiesti, LPS Galati si Olimpia Bucuresti, toate din cadrul Campionatului National feminin Under 14. „M-am speriat rau dupa lovitura si am crezut ca va fi mult mai rau. Acum trebuie sa stau linistita, cu piciorul intins, si sa pun gheata, iar maine dimineata va fi pus in aceasta ghetuta gipsata speciala”, a declarat Roxana Mitroi pentru site.
In luna septembrie a acestu an, cu o zi inainte de plecarea in cantonamentul montan de la Sinaia, pivotul alb-rosiilor s-a accidentat grav si a pierdut perioada de pregatire centralizata. La un antrenament, Roxana a calcat gresit, in urma unei schimbari de directie, si a simtit o durere in piciorul drept. Diagnosticul a fost de fisura la piciorul drept, in zona maleolei, si probleme cu ligamentele, fiind nevoie si atunci de ghips. Baschetbalista de la Star a evoluat intr-un singur meci oficial pentru
alb-rosii, in partida pe care gruparea din Capitala a disputat-o la Galati, cu LPS, pe 19 octombrie. In acea intalnire, Roxana Mitroi a reusit sa inscrie patru puncte si a facut cinci recuperari.
DEPLASARE. Pentru meciul cu CSS Ploiesti de duminica, 16 noiembrie, au fost retinute in lot 11 jucatoare: Nicoleta Constantinescu, Miruna Lala, Ana Maria Draghici, Adriana Sisca, Alexandra Anghel, Denisa Fitero, Ioana Miroiu, Ioana Murea, Mihaela Nemil, Simona Radantu si Madalina Stan. Sambata, 15 noiembrie, fetele antrenate de Valentin Bala au programate doua antrenamente, la 9.30 si la 16.30, iar plecarea catre Ploiesti este planificata duminica dimineata, la ora 8.30.
Mihaela Dragomir este suspendata de conducerea clubului pana la o data care va fi comunicata ulterior. Fundasul Baschet Club Star nu va evolua la Ploiesti si este foarte posibil sa rateze si intalnirea cu LPS Galati.

Niciun comentariu: