duminică, 16 noiembrie 2008

VICTORIE. CSS Ploiesti - B.C. Star 25-103

Cu 20 de puncte inscrise duminica, Nicoleta Constantinescu (foto) a reusit un nou record al carierei la puncte marcate, precedentul fiind de 17. Chiar daca nu a inceput meciul cu CSS Ploiesti ca titulara, Nicoleta a fost una dintre cele mai combative baschetbaliste de la Star in succesul pe care gruparea din Capitala l-a inregistrat la Ploiesti, scor 103-25. Partida a facut parte din cadrul etapei a patra a Campinatului National feminin Under 14, grupa A. In celalalt joc din serie, Olimpia Bucuresti a dispus la Galati de LPS, din localitate, cu scorul de 84-27. Dupa aceasta runda, in clasamentul grupei lider este Olimpia, cu patru victorii din patru posibile, Baschet Club Star se afla pe doi, cu trei succese si un esec, CSS Ploiesti ocupa pozitia a treia, cu o singura victorie din patru meciuri, in timp ce LPS Galati nu a castigat nicio partida disputata.
Ioana Murea a prins echipa de baza si a evoluat foarte bine, extrema
alb-rosiilor egalandu-si, in aceasta intalnire, recordul personal de puncte marcate: 12. Simona Radantu a evoluat aproape perfect si a adus alte 15 puncte pentru Baschet Club Star, echipa din randul careia s-au mai remarcat Denisa Fitero (sase puncte si opt pase decisive), Ioana Miroiu
(16 puncte), Adriana Sisca si Ana Maria Draghici, ultimele doua
impartindu-si in mod egal 18 puncte.
Foarte buna evolutia Adrianei Sisca in spatiul de trei secunde, acolo unde centrul alb-rosiilor a castigat multe mingi la recuperare si a marcat exact atunci cand a trebuit. Adriana a terminat meciul cu patru aruncari marcate din actiune, din cinci incercari, si a transformat o aruncare libera de care a beneficiat in urma unui cos cu fault pe o patrundere.
Duminica, la trei ore dupa ce au sosit de la Ploiesti, jucatoarele de la Baschet Club Star au decis, de comun acord, ca sa revina in sala de antrenament, pentru individualizare. Timp de 90 de minute, fetele s-au relaxat si au aruncat la cos din toate pozitiile. Sedinta de pregatire s-a terminat la ora 19.00. "A fost dorinta lor si am incredere in deciziile fetelor deoarece trebuie sa inchegam o echipa adevarata. Suntem, de fiecare data, la un pas de a reusi acest lucru, insa apar mereu obstacole si atunci trebuie sa invatatm sa nu mai repetam greselile din trecut. Avem nevoie de unitate in lot si sper sa ajungem sa o obtinem. Sunt sigur ca vom reusi acest lucru, insa sunt convins ca va fi foarte greu deoarece sunt multe de pus la punct", a declarat Valentin Bala pentru site.

Niciun comentariu: