marți, 11 noiembrie 2008

CAMPIONAT. Fetele sunt gata pentru retur

Duminica, 16 noiembrie, va incepe returul Campionatului National feminin Under 14. Baschet Club Star face parte din grupa A si evolueaza alaturi de Olimpia A Bucuresti, CSS Ploiesti si LPS Galati in aceasta serie. Dupa primele trei meciuri disputate, jucatoarele alb-rosii au acumulat doua victorii si o infrangere si ocupa pozitia a doua in aceasta grupa, care ii permite sa se califice direct in faza superioare a intrecerii. Pe primul loc se afla echipa Olimpia A Bucuresti, care a intrecut in meci direct pe Baschet Club Star cu scorul de 73-57.
In prima etapa din retur, Denisa Fitero & Co se vor deplasa la Ploiesti, unde vor intalni echipa Clubului Sportiv Scolar, din localitate. In tur, Baschet Club Star s-a impus cu 93-22, Ana Maria Draghici, Denisa Fitero si Mihaela Dragomir fiind cele mai bune realizatoare ale alb-rosiilor, acestea marcand impreuna
48 de puncte. "Fiind un joc in deplasare, vom merge la Ploiesti cu zece baschetbaliste, asa cum s-a intamplat si la Galati. Nu stiu acum care va fi lotul pentru acest joc. Ioana Miroiu nu si-a revenit complet, dupa ce s-a accidentat la mana in meciul cu Olimpia, situatia Nicoletei Constantinescu nu este inca rezolvata, iar Adriana Sisca trebuie sa se lupte daca vrea un loc in echipa. Chiar daca mai sunt jucatoare care nu au realizat inca faptul ca trebuie sa fie serioase si sa se pregateasca perfect daca isi doresc calificarea la turneul final eu sper sa remediem aceasta situatie pana cel mai tarziu la meciul cu LPS Galati, de peste doua saptamani. Vineri seara vom sti, cu siguranta, cine va evolua la Ploiesti", a declarat Valentin Bala pentru site. Baschetbalistele de la Star au, in acest retur, doua meciuri acasa, cu LPS Galati si cu Olimpia A Bucuresti, si unul in deplasare.
Denisa Fitero si Miruna Lala raman solutiile Baschet Club Star in spatiul de trei secunde, in timp ce Ana Maria Draghici si Ioana Murea incep sa-si castige un loc sigur in lot. Simona Radantu (foto) este in evidenta crestere de forma si nu poate lipsi nici ea din formatia care va face aceasta deplasare. Programul de antrenament este putin modificat pentru aceasta saptamana, dupa cum urmeaza: marti (19.00-21.00), miercuri (liber), joi (20.00-21.30), vineri (19.30-21.30), sambata (9.30-11.00 si 17.30-19.00). Plecarea spre Ploiesti este programata duminica dimineata, la ora 8.30.

Niciun comentariu: