vineri, 4 iulie 2008

PREZENTARE. Noua sigla a clubului

Oficial, din sezonul competitional 2008-2009, Baschet Club Star va avea
o sigla personalizata. Aceasta a fost conceputa dupa culorile clubului nostru, alb si rosu, iar dungile negre au fost alese pentru a delimita spatiile. Conceptul este unul original, steaua de pe fundal reprezentand viitorul echipei. "Am incercat sa gasim ceva cat mai simplu si mai sugestiv, in acelasi timp. Nu cred ca, pentru a putea arata valoarea unei echipe, trebuie sa ai nevoie de o emblema foarte sofisticata. Ceva simplu, poate exprima perfect dorintele si visele unor oameni",
a declarat Valentin Bala pentru site. De aceeasi parere a fost si
Alice Nita: "Imi place mult stema. Este bine ca acum avem si noi asa ceva si sunt sigura ca multe cluburi ne vor urma exemplul. Parerea mea este ca trebuie sa incercam sa ne depasim performantele pe care le-am realizat anul acesta".
Baschet Club Star Bucuresti a fost infiintat in anul 2002 de domnul
Marin Marian, cel care a avut ideea de a forma, atunci, o echipa care sa conteze in campionatul intern feminin. Rezultatele nu au intarziat sa apara si, doi ani mai tarziu, in 2004, lotul Under 10 a cucerit medalia de bronz la Campionatul National. Un an mai tarziu, fetele de la Star terminat pe locul zece la Nationalele de minibaschet, disputate tot la Cerbul.
In 2007, actuala generatie de jucatoare a reusit sa doboare cea mai buna performanta a B.C. Star si s-a clasat pe locul noua in Liga Nationala
Under 12 feminin. La finele acestui sezon, in primul an de junioare trei, sportivele alb-rosiii au terminat pe locul 14 in Romania, din 30 de echipe participante. Sa notam ca, la turneul final 9-16, care s-a disputat in luna mai la Targu Secuiesc, Baschet Club Star a fost singura echipa care a avut intreg lotul format numai din jucatoare nascute in 1995 si mai tinere, restul formatiilor punand accent pe baschetbaliste nascute in 1994.
Obiectivul B.C. Star pentru noul sezon este calificarea in turneul final la categoria Under 14, unde se doreste o clasare intre locurile 5-8 in tara.

Niciun comentariu: