joi, 3 iulie 2008

CAMP. Patru jucatoare, la Sfantu Gheorghe

In aceste zile are loc, la Sfantu Gheorghe un important camp de baschet feminin. Patru dintre jucatoarele Baschet Club Star, Ioana Miroiu, Nicoleta Constantinescu, Denisa Fitero si Mihaela Dragomir, se afla la aceasta tabara de baschet, acolo unde ele se pregatesc alaturi de antrenori cu nume in sportul cu mingea la cos. Zi de zi, site-ul nostru va posta informatii despre ce ceea ce fac sportivele alb-rosiii si nu numai la campul organizat de Ildiko Vass.
Luni, 30 iunie: Fetele au ajuns la ora 11:00 la Sfantu Gheorghe, dupa un drum de cinci ore, si au fost repartizate toate in aceeasi camera, impreuna cu Mihaela Nemil, de la Clubul Sportiv Scolar 6. La ora 11:30 a avut loc sedinta tehnica, aceasta incheindu-se undeva in jurul orei 13:00, dupa care a urmat masa. La ora 15:00 a inceput primul antrenament al zilei, fetele de la Star fiind prezente in Sala Sporturilor, alaturi de alte 24 de jucatoare, toate nascute in anii 1994 si 1995. "Sala este la zece minute de mers pe jos de locul in care stam, iar conditiile de cazare sunt foarte bune", a declarat Denisa Fitero pentru site.
Marti, 1 iulie: Ziua de astazi a adus un antrenament de trei ore, in care
s-a lucrat pe ateliere. "Nu a fost greu. Erau mai multe grupe si fiecare serie era pregatita de cate un antrenor. S-a facut o rotatie si asa toata lumea a lucrat cu toti tehnicienii. Este frumos aici pentru ca invatam lucruri noi, pe care nu avem prilejul si timpul necesar pentru a le face la echipa", a spus, pentru site, Ioana Miroiu. Grupa Denisei Fitero si a Mihaelei Dragomir a castigat un concurs de arucari, iar jucatoarele au fost recompensate cu cate o ciocolata.
Miercuri, 2 iulie: Dimineata a avut loc un antrenament de aparare, in care s-a pus accent pe relatia 1x1, acolo unde Nicoleta Constantinescu a reusit sa isi dovedeasca, din plin, calitatile. "Seara s-au facut patru echipe, fiecare dintre aceasta avand cate un antrenor. Formatia la care am jucat eu l-a avut ca tehnician pe Marcel Tenter", a spus Ioana Miroiu pentru site.
Joi, 3 iulie: Programul zilei a fost modicat de organizatori, dupa cum a declarat Mihaela Dragomir. Coordonatorul de joc al Baschet Club Star a adaugat pentru site: "Dimineata am avut un antrenament de doua ore si jumatate, de la ora 9:00 la ora 11:30. S-a pus accentul pe aparare si pe relatiile 3 contra 2, 3 contra 3 si 2 contra 1. Acum, la ora 15:30, suntem la piscina si ne relaxam".
Vineri, 4 iulie: Primul antrenament a inceput la ora 9:00 la Sala Sporturilor din Sfantu Gheorghe si se desfasoara sub supravegherea lui Ildiko Vass, Marcel Tenter, Stacy Nolan si Johny Griffin. Cele patru componente ale Baschet Club Star sunt incantate de tot ceea ce au vazut pana acum aici. "Mi-a placut pentru ca am invatat lucruri noi si asta conteaza mult.
Ne-am distrat dar am si muncit. Nu regret ca am venit aici", a declarat Nicoleta Constantinescu, pentru site, care, uneori, a fost adversara in acest camp cu Ioana Miroiu, Mihaela Dragomir si cu Denisa Fitero.
Vom reveni cu amanunte.

Niciun comentariu: