luni, 21 iulie 2008

AMICAL. Verde de la victorie

Nicoleta Constantinescu a transformat doua aruncari libere la finalul timpului regulamentar de joc din partida amicala disputata luni seara intre doua echipe ale Baschet Club Star. Fundasul alb-rosiilor a adus victoria formatiei din care a facut parte cu
75-74, la capatul unui meci dramatic, in care ambele team-uri „Verde” si „Galben” s-au aflat rand pe rand la conducere. Simona Radantu ne-a amintit de vremurile bune si a reusit sase interceptii si sapte capace, acestea fiind impartite catre Miruna Lala si catre Floriana Cristea.
Meciul a fost antrenant si cu multe rasturnari de scor.
Mihaela Dragomir (foto) a lucrat excelent in trio cu Denisa Fitero si cu Simona Radantu, iar Ioana Murea a punctat decisiv, de cateva ori, pentru „Galben”. Cea care le-a stricat insa planurile formatiei in echipament deschis a fost Nicoleta Constantinescu. Nico a stiut sa rupa ritmul jocului si sa ceara, in atac, blocaje si demarcari in functie de anumite situatii din joc. Mihaela Dragomir s-a aparat ceva mai lejer la conducatorul de joc al echipei in „Verde” si de acest lucru a profitat patrarul Baschet Club Star, care a marcat pe patrundere sau de la semidistanta. Ana Maria Draghici si Madalina Stan au combinat foarte bine impreuna si au adus puncte importante „verzilor”. Floriana Cristea a reusit unul dintre cele mai frumoase cosuri ale intalnirii, pivotul alb-rosiilor a marcat din stop sut de la semidistanta, dupa ce, in prealabil, a facut o fenta pe aruncare, pacalind-o pe Alexandra Anghel. Miruna Lala nu a excelat in defensiva, insa in atac
s-a batut pentru orice minge cu Denisa Fitero, cele doua baschetbaliste tinandu-se reciproc "om la om". Miru a fost cea care a avut castig de cauza pe procedee, in timp ce Denisa a punctat mai mult pe contraatac.
Nicoleta Constantinescu a declarat pentru site ca victoria din acest meci nu este una foarte importanta pentru ea. „A fost un joc de pregatire. Nimic special. Referitor la ultimele aruncari libere, de la final, m-am concentrat ca sa le transform, deoarece am vrut ca echipa mea sa castige”, a adaugat Nico. Mihaela Dragomir a completat: „Partidele de verificare pe care le facem intre noi nu ma stimuleaza pentru ca nu ma pot concentra asa cum trebuie si joc mai relaxata. Este altfel cand avem in fata un alt adversar, dar pe care sa nu-l cunoastem de la antrenamente”.
Urmatoarea sedinta de pregatire a echipei va fi miercuri, de la ora 16:00,
la sala scolii 119 „Vasile Voiculescu”.
Pregatirea se va intrerupe in luna august, atunci cand va fi o perioada de odihna inainte de reunirea din 1 septembrie.

Niciun comentariu: