duminică, 20 iulie 2008

PREGATIRE. Din nou in sala, la antrenament!

Luni, de la ora 19:00, lotul Baschet Club Star se va reuni in sala scolii 119 pentru un antrenament usor si un meci de pregatire. Chiar daca revenirea din vacanta este programata abia pe 1 septembrie, conducerea clubului a hotarat sa mai efectueze cateva sedinte tehnico-tactice si jocuri amicale cu sportivele care se afla in Bucuresti. Ioana Miroiu, Adriana Sisca, Elena Florea si Roxana Mitroi sunt plecate din Capitala, ele urmand a face jonctiunea cu echipa abia in luna septembrie.
Cele zece jucatoare care vor fi prezente la antrenamentul de luni seara vor fi impartite in doua echipe, urmand a disputa un meci amical. Astfel, in verde, vor evolua Nicoleta Constantinescu, Madalina Stan, Ana Maria Draghici, Miruna Lala si Floriana Cristea, in timp ce Mihaela Dragomir, Ioana Murea, Simona Radantu, Denisa Fitero si Alexandra Anghel vor juca in echipament galben. "Ma bucur ca toate fetele au inteles importanta acestui sezon si vin la pregatire. Sunt constient de faptul ca timpul lor liber este ocupat de baschet, insa si ele trebuie sa inteleaga ca nu le dorim raul. Eu am incredere in jucatoarele mele si sper ca si ele sa imi acorde timpul necesar pentru a arata ca putem fi o echipa", a declarat Valentin Bala pentru site. Tehnicianul Baschet Club Star a tinut sa raspunda afirmatiilor rautacioase aparute pe site-ul clubului: "Multa lume ne invidiaza si isi permite sa posteze diferite propozitii mai mult sau mai putin tendentioase. Noi nu ne credem in NBA, asa cum ni s-a spus, si nici nu incercam sa copiem pe nimeni. Pur si simplu eu si fetele vrem sa facem un sezon foarte bun si am gasit diferite mijloace de comunicare pe care alte formatii din Bucuresti sau din tara nu le au. Rautatile nu cred ca trebuie sa isi aiba rostul aici, insa fiecare are o educatie pe care noi nu putem sa o indreptam. Sper ca lumea sa inteleaga ca Baschet Club Star nu isi urmareste decat propriile interese si nu denigreaza alte echipe".
Revenind la lot, sa spunem ca Nicoleta Constantinescu (foto) a devenit una din piesele de baza ale B.C. Star, alaturi de Mihaela Dragomir si de Simona Radantu. Lucru foarte important, avand in vedere faptul ca postul de fundas este acum complet acoperit. Chiar daca a venit in inter-sezon la echipa, Ioana Murea s-a integrat perfect si se anunta o candidata in echipa de baza, pe postul de extrema, alaturi de Ioana Miroiu si de Ana Maria Draghici. In spatiul de trei secunde, Miruna Lala, Denisa Fitero, Roxana Mitroi, Floriana Cristea si Alexandra Anghel se vor lupta pentru titularizare, un lucru excelent dat fiind faptul ca in sezonul trecut nu a existat concurenta in aceasta zona a terenului.

Niciun comentariu: