duminică, 11 mai 2008

MVP. Denisa Fitero, jucatoarea lunii aprilie

Cu o medie de 10 puncte si opt recuperari pe meci si cu 180 de puncte reusite in ultimele 18 partide, Denisa Fitero (foto stanga) a fost desemnata jucatoarea lunii aprilie. Lupta pentru aceasta pozitie a fost una stransa, in care cea care evolueaza cu numarul 18 pe tricou a iesit invingatoare „la fotografie”. Mihaela Dragomir si Miruna Lala au fost si ele la un pas de a castiga aceasta distinctie.
Dupa ce Mihaela Dragomir si-a adjudecat acest titlu in luna martie, Denisa a reusit acum sa demonstreze ca este o sportiva pe care se poate conta in meciuri. Mai mult, pe 12 aprilie, centrul alb-rosiilor a inscris 28 de puncte intr-un meci oficial cu formatia Clubului Sportiv Scolar 6, in turneul semifinal de la Sfantu Gheorghe. Aceasta performanta reprezinta cel mai mare numar de puncte marcate intr-o partida amicala sau oficiala realizat de o baschetbalista de la Star, de cand activeaza actualul lot de jucatoare.
Chiar daca nu a stralucit in turneul de la Wasserburg, unde a inregistrat statistici de sapte puncte si cinci recuperari pe meci, Denisa Fitero si-a luat revansa in Campionatul National Under 14 cu cateva jocuri de exceptie, prin care a demonstrat ca are reale calitati de scorer dar si de recuperator. Desi a venit in lotul Baschet Club Star pe 18 februarie 2007, Denisa s-a adaptat repede si, intr-o perioada scurta de timp, a crescut in valoare. Ca orice sportiv, Deni are si un model: Diana Pop (foto dreapta), una dintre cele mai tehnice jucatoare ale tarii, care activeaza la formatia germana TSV 1880 Wasserburg. "Acest sport este viitorul meu, iar Diana Pop este jucatoare mea preferata. Imi doresc mult sa ajung ca ea din toate punctele de vedere", a declarat centrul Baschet Club Star pentru site.

Niciun comentariu: