sâmbătă, 15 mai 2010

VIDEO. B.C. Star, o victorie şi o înfrângere

Echipele Still Us şi senioarele de la Baschet Club Star mai au nevoie de o singură victorie pentru a se califica în finala Campionatului Municipal feminin, Divizia Onoare, competiţie rezervată senioarelor. Cele două formaţii s-au impus, sâmbătă, în faţa junioarelor de la Baschet Club Star şi a CSS 4 în primele meciuri din cadrul play-off-ului competiţiei organizate în Capitală. Penultimul act se dispută, în sala F.R. de Baschet, după sistemul "cel mai bun din trei partide".

VEZI REZUMATUL VIDEO AL MECIURILOR DIN PLAY-OFF

Liderul sezonului regulat în Campionatul Municipal de senioare, echipa Still Us, nu a avut probleme în partida cu junioarele de la Baschet Club Star. Gruparea Svetlanei Drăguşin a câştigat cu scorul de 98-28 la capătul unui meci fără istoric. Din lotul jucătoarelor alb-roşii nu au evoluat Ioana Miroiu, Nicoleta Constantinescu şi Simona Rădanţu, cele trei echipiere ale grupării din Capitală fiind învotite de conducerea clubului pentru probleme personale. Still Us conduce seria cu scorul general de 1-0 şi este la o singură victorie de finala competiţiei.

Regulament
După ce a încheiat sezonul regulat al Diviziei Onoare pe primul loc, echipa Still Us va avea şansa să dispute toate meciurile decisive pe propriul teren, în sala Federaţiei Române de Baschet.


Echipa de senioare a Baschet Club Star a învins, sâmbătă, scor 70-63, formaţia CSS 4 Bucureşti. Cele 28 de puncte şi 11 recuperări realizate de Maria Miheş (foto, la minge) au făcut, practic, diferenţa într-un meci pe care jucătoarele alb-roşii l-au condus din primul şi până în ultimul minut. Cea mai mare diferenţă de scor dintre cele două grupări s-a înregistrat în minutul 31, atunci când tabela a indicat un ecart de 16 puncte, scor 62-46, pentru învingătoare.

Partida dintre echipa de senioare a Baschet Club Star şi CSS 4 s-a decis în spaţiul de trei secunde, acolo unde jucătoarele alb-roşii au marcat 36 de puncte, faţă de 20 ale adversarelor. Foarte bună a fost prestaţia sportivelor Ştefania Roşca, Alexandra Petre şi Raluca Maxian, cele trei înscriind, în total, 34 de puncte. Senioarele de la Baschet Club Star conduc seria cu scorul de 1-0 şi mai au nevoie de o singur succes pentru a se califica în ultimul act.

Începând cu sezonul competiţional viitor, echipele de seniori din prima ligă îşi vor putea alege jucătorii după un model apropiat celui din NBA, draftând sportivii de care au nevoie.
Detalii aici...

Niciun comentariu: