vineri, 21 mai 2010

JOCURI. Patru meciuri în doar două zile

Echipele Baschet Club Star vor disputa patru meciuri în doar două zile, sâmbătă şi duminică, atât în Campionatul Naţional feminin Under 16, în Divizia Onoare la senioare, dar şi o partidă de verificare. Junioarele au programate întâlniri cu Still Us şi cu CS Dan Dacian, în timp ce senioarele vor evolua contra formaţiei Clubului Sportiv Şcolar 4 Bucureşti. Singura sportivă incertă pentru aceste jocuri este Ioana Miroiu, care a fost bolnavă.

Sala Federaţiei Române de Baschet va găzdui, sâmbătă, cu începere de la ora 9.30, un interesant cuplaj, la feminin. În primul meci, junioarele de la Baschet Club Star au programată o întâlnire foarte dificilă, cu liderul sezonului regulat, formaţia Still Us. După încheierea acestei partide, va urma partida dintre senioarele de la Baschet Club Star şi CSS 4. Jocurile se dispută în cadrul play-off-ului Campionatului Municipal de senioare, Divizia Onoare, iar sistemul este de calificare în finală este "cel mai bun din trei meciuri". Senioarele de la Baschet Club Star şi Still Us conduc cu 1-0.

Semifinale Meciurile din cadrul play-off-ului Campionatului Municipal de senioare, Divizia Onoare, vor continua, sâmbătă, la sala Federaţiei Române de Baschet din Capitală, cu jocurile cu numărul doi.

Echipele Baschet Club Star şi CS Dan Dacian se vor întâlni, sâmbătă şi duminică. În prima zi, cele două formaţii vor juca, de la ora 14.30, la sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103, pentru ca, 24 de ore mai târziu, aceleaşi grupări să se înfrunte la sala Şcolii 128 din Capitală, însă de la ora 13.00. Atât Baschet Club Star cât şi CS Dan Dacian sunt calificate la turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 16, team-urile BC Bball Sfântu Gheorghe şi CSS Botoşani anunţând FRB că nu se vor prezenta la turneul semifinal, grupa 2B, din care fac parte şi jucătoarele alb-roşii.

De la junioare, doar Ioana Miroiu este incertă pentru partidele din acest sfârşit de săptămână, căpitanul alb-roşiilor fiind în convalescenţă după ce a fost bolnavă. În rest, toate echipierele alb-roşiilor sunt apte de joc şi vor evolua în meciurile programate sâmbătă şi duminică. De la formaţia de senioare va lipsi Lenuş Saru, însă Mirela Frăţilă, Alexandra Petre, Maria Miheş, Ştefania Roşca şi Raluca Maxian (foto, la minge) vor să repete performanţa de săptămâna trecută şi să o elimine pe CSS 4.

Echipa Baschet Club Star şi-a asigurat calificarea la turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 16, grupa valorică B. Detalii aici...

Niciun comentariu: