joi, 20 mai 2010

PLAY-OFF. Meciul al doilea în Divizia Onoare

Meciurile din cadrul play-off-ului Campionatului Municipal de senioare, Divizia Onoare, vor continua, sâmbătă, la sala Federaţiei Române de Baschet din Capitală, cu meciurile cu numărul doi. După primele partide, echipele Baschet Club Star (senioare) şi Still Us sunt la o singură victorie de calificarea în ultimul act al acestei întreceri. Seriile se dispută după sistemul "cel mai bun din trei întâlniri". În cazul în care mai este nevoie de jocul decisiv, acesta se va programa pe terenul grupării mai bine clasate la finalul sezonului regulat.

Formaţia Svetlanei Drăguşin, Still Us, este prima favorită la calificarea în finala competiţiei. Liderul Diviziei Onoare are 1-0 la general, în seria cu junioarele de la Baschet Club Star, şi este la o singură victorie de accederea în ultimul act. Cel de-al doilea meci dintre cele două formaţii se va disputa sâmbătă, la sala Federaţiei Române de Baschet, cu începere de la ora 9.30. În primul meci din play-off, Still Us s-a impus cu un scor categoric în faţa adversarei sale: 98-28.

Performanţă Echipa Baschet Club Star şi-a asigurat calificarea la turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 16, grupa valorică B. Obiectivul jucătoarelor alb-roşii este o clasare în primele 12 locuri din ţară.

În cea de-a doua semifinală din cadrul play-off-ului Diviziei Onoare, echipa de senioare a Baschet Club Star va întâlni, tot sâmbătă, de la ora 11.00, formaţia Clubului Sportiv Şcolar nr. 4 Bucureşti. În primul meci, jucătoarele alb-roşii s-au impus cu scorul de 70-63, ceea ce înseamnă că Mirela Frăţilă & Co sunt la un singur pas de finală. În cazul în care va câştiga CSS 4, atunci va mai avea loc o partidă decisivă, pe terenul Baschet Club Star, team care a încheiat sezonul regulat pe poziţia a doua în clasament.

Conform regulamentului Asociaţiei Municipale de Baschet Bucureşti, învingătoarele din prima fază a play-off-ului îşi vor disputa finala, în timp ce învinsele se vor lupta pentru locurile 3-4. În Divizia Onoare au mai evoluat, în acest sezon, echipele CSS 4B şi CS Dan Dacian, prima retrăgându-se din competiţie în luna februarie, în timp ce a doua a fost eliminată de junioarele de la Baschet Club Star din lupta pentru semifinale. Actuala ediţie a Campionatului Municipal se va încheia, cel mai probabil, pe 26 mai.

Pentru a viziona rezumatele primelor meciuri din play-off-ul Diviziei Onoare accesaţi acest link...

Niciun comentariu: