sâmbătă, 22 mai 2010

ONOARE. Echipa Still Us este prima finalistă

Aşa cum era de aşteptat, echipa Still Us şi-a asigurat calificarea în finala Campionatului Municipal de senioare, Divizia Onoare, după ce a întrecut, sâmbătă, scor 120-33, pe junioarele de la Baschet Club Star. Liderul competiţiei a câştigat seria cu 2-0 la general. În celălalt meci din play-off, dintre CSS 4 şi Baschet Club Star, prima formaţie s-a impus la limită, 65-64, seria fiind la egalitate, 1-1. Partida decisivă se va disputa joi, de la ora 20.00, în sala Şcolii 103.

VEZI REZUMATUL VIDEO AL SEMIFINALELOR

După ce a dominat categoric sezonul regulat, câştigând nouă din cele zece meciuri disputate, echipa Still Us a ajuns în finala Campionatului Municipal de senioare, Divizia Onoare, trecând în doar două meciuri de junioarele de la Baschet Club Star. Gruparea Svetlanei Drăguşin, autoare a 30 de puncte, s-a impus categoric, sâmbătă, în sala Federaţiei Române de Baschet, scor 120-33, şi a încheiat seria fără a fi nevoie să dispute un al treilea joc, decisiv, în caz de egalitate, aşa cum prevede regulamentul. În ultimul act, Still Us va întâlni învingătoarea dintre B.C. Star (senioare) şi CSS 4.

Regulament Seriile semifinale se dispută după sistemul "cel mai bun din trei întâlniri". Echipa care acumulează prima două victorii se califică în finala competiţiei.

În cea de-a doua semifinală a Diviziei Onoare, formaţia CSS 4 a trecut la limită, scor 65-64, de senioarele de la Baschet Club Star. În urma acestui rezultat, seria este la egalitate, scor 1-1, şi va fi necesar un meci decisiv. Acesta va avea loc joi, 27 mai, de la ora 20.00, în sala Şcolii 103 din Capitală. Chiar dacă au avut patru jucătoare care au marcat peste zece puncte, jucătoarele alb-roşii nu s-au putut impune, astfel că va fi nevoie de o nouă partidă, pentru a desemna team-ul va disputa finala, alături de Still Us.

Junioarele de la Baschet Club Star vor disputa finala mică a acestei competiţii, urmând să se lupte pentru medaliile de bronz în Campionatul Municipal de senioare. Jucătoarele alb-roşii s-au clasat pe locul patru la finalul sezonului regulat şi nu vor putea avea avantajul terenului propriu în niciun meci decisiv, deoarece regulamentul prevede ca formaţia mai bine clasată să aibă programată o întâlnire în plus în propria arenă, în caz de egalitate. Ioana Miroiu & Co vor întâlni, pentru locurile 3-4, pierzătoarea dintre B.C. Star (senioare) şi CSS 4, cele două fiind acum la egalitate: 1-1.

Pentru a vizualiza rezumatele video ale primelor partide semifinale
daţi click aici...

Niciun comentariu: