joi, 27 mai 2010

DECISIV. B.C. Star vizează finala Diviziei Onoare

Echipele Baschet Club Star şi CSS 4 se întâlnesc, joi, de la ora 20.00, în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103 din Capitală, pentru a disputa meciul decisiv din cadrul play-off-ului Campionatului Municipal de senioare, Divizia Onoare, faza semifinală. După două partide, scorul general este egal, 1-1, iar formaţia calificată în finală se va decide în urma acestei întâlniri pe care jucătoarele alb-roşii o vor disputa acasă.

Baschet Club Star şi-a adjudecat primul meci cu scorul de 70-63, pentru ca formaţia Clubului Sportiv Şcolar 4 să se impună apoi la limită, scor 65-64, în urma unei partide în care învingătoarea a fost decisă de arbitrii întâlnirii, care au avut două decizii greşite chiar la fazele-cheie ale acestei partide. Conform regulamentului întrecerii, seria se încheie atunci când una din cele două echipe acumulează două victorii. Cum nicio formaţie nu a reuşit acest lucru se dispută decisivul, pe terenul grupării mai bine clasate la finalul sezonului.

Video La meciul dintre Baschet Club Star şi CSS 4, scor 64-65, disputat sâmbătă, 22 mai 2010, arbitrii întâlnirii, Geta Peicu şi Adrian Cuvatov au judecat greşit o fază care s-a dovedit a fi decisivă pentru stabilirea învingătoarei.

În sezonul regulat, cele două echipe s-au întâlnit de alte două ori, Baschet Club Star şi CSS 4 împărţindu-şi victoriile atât în tur cât şi în retur. Interesant este faptul că fiecare formaţie s-a impus pe terenul celeilalte, niciuna nereuşind să triumfe în propria sală. În clasament, jucătoarele alb-roşii au ocupat locul doi, înainte de play-off, cu şase victorii din opt meciuri, în timp ce adversarele Mirelei Frăţilă & Co au încheiat pe poziţia a treia, cu cinci partide câştigate din opt disputate.

Echipa Still Us şi-a asigurat calificarea în finala Diviziei Onoare, după ce a învins, cu scorul general de 2-0, formaţia de junioare a Baschet Club Star. Învingătoarea dintre CSS 4 şi senioarele de la Baschet Club Star va ajunge în ultimul act, alături de Still Us, iar pierzătoarea va disputa finala mică. În actuala ediţie a Campionatului Municipal de senioare s-au înscris şase grupări, patru dintre ele reuşind să ajungă în semifinalele întrecerii, disputate după sistemul "cel mai bun din trei meciuri".

Pentru a vedea rezumatele meciurilor cu numărul doi din cadrul play-off-ului Diviziei Onoare, daţi click aici...

Niciun comentariu: