sâmbătă, 17 ianuarie 2015

MINIBASCHET. Fetele au învins CSŞ 4 cu 58-29

Jucătoarele alb-roşii s-au desprins greu
După un meci în care am consemat de trei ori egalitatea şi alte cinci schimbari de lider pe tabela de marcaj, jucătoarele alb-roşii au reşuşit să se desprindă şi să se impună la un ecart de 29 de puncte diferenţă, scor 58-29, în faţa formaţiei CSŞ 4 Bucureşti. Partida a contat pentru etapa a cincea a turului, ultima, din cadrul seriei B a Campionatului Municipal de Minibaschet feminin. În urma acestui rezultat, BC Star Pro Basketball Academy a acumulat patru victorii din cinci posibile.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Lider în grupa B de calificare din cadrul competiţiei rezervată sportivelor născute în anii 2003 şi mai mici a rămas formaţia Olimpia 1 Bucureşti, team care a acumulat maximum de puncte posibile, zece. La un pas în urmă se află echipa BC Star Pro Basketball Academy iar pe locul al treilea este ACS Champions Bucureşti. Pe poziţia a patra din această serie se găseşte CSŞ 4, urmată fiind de Olimpia 2 Bucureşti în timp ce CSŞ 6 II Bucureşti închide ierarhia. Primele patru clasate se vor califica, după terminarea următoarelor etape din retur, în faza semifinală. Următorul meci al jucătoarelor alb-roşii va avea loc pe 31 ianuarie, pe teren propriu, atunci când fetele pregătite de Valentin Bâlă vor întâlni pe CSŞ 6 II Bucureşti, într-o dispută în care amfitrioanele pornesc cu prima şansă la victorie.

Statistică Etapa trecută, echipa BC Star Pro Basketball Academy s-a impus, pe teren propriu, scor 42-26, în faţa formaţiei ACS Champions, într-un meci pe care gazdele l-au dominat în marea sa majoritate, chiar dacă au ratat destul de mult. Detalii despre acest joc puteţi citi aici...

Meciul dintre echipele BC Star Pro Basketball Academy şi CSŞ 4 Bucureşti a fost foarte echilibrat în primele zece minute. Adversarele au beneficiat de avantajul taliei şi au înscris aproape de fiecare dată, chiar dacă Alexia Vlad-Neagu şi Miruna Stănescu au încercat să-şi menţină colegele la conducere. După un sfert din disputa de sâmbătă, oaspetele s-au desprins la două posesii, scor 14-11. A urmat un parţial perfect pentru fetele pregătite de Valentin Bâlă, acestea marcând 23 de puncte fără să primească vreunul, Ingrid Paraschiv plusând cu 13 puncte doar în această perioadă. La pauza mare, amfitrioanele au revenit pe tabelă şi au condus cu 34-14, avans decisiv pentru o posibilă victorie. Practic, sfertul al doilea a fost cel care a făcut diferenţa în acest joc, în rest partida fiind echilibrată.

După reluare, amfitrioanele au continuat să se desprindă şi au condus cu 49-24 după 30 de minute şi au închis tabela la 58-29. Ingrid Paraschiv a marcat 26 de puncte, cu trei mai puţin decât au reuşit toate sportivele adverse, jucătoarea gazdelor fiind principala realizatoare a întâlnirii. Alexia Vlad-Neagu a ajutat-o cu 16 puncte în timp ce Miruna Stănescu a mai adăugat alte zece puncte în contul echipei BC Star Pro Basketball Academy. Ana Stratulat a finalizat două coşuri iar Ioana Carp a dus la bun sfârşit o acţiune personală, ultimele două făcând parte din lotul de babybaschet. Chiar dacă nu au înscris, Celia Dumitrescu, Daria Săndulescu, Vanessa Preda şi Irina Carp au avut contribuţia lor la această frumoasă victorie, cea de-a patra din dreptul alb-roşiilor la minibaschet.

Pentru a putea vedea rezultatele, clasamentul şi programul echipei BC Star Pro Basketball Academy în cadrul Campionatului Municipal de Mininaschet feminin, în faza de calificare, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: