sâmbătă, 17 ianuarie 2015

JUNIORI III. Eşec acasă cu 4Sports, scor 14-87

Lupta sub panouri a fost inegală
Lotul masculin sub 14 ani al echipei BC Star Pro Basketball Academy a cedat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 14-87, partida pe care a disputat-o în faţa formaţiei CS 4Sports Bucureşti. Meciul a contat pentru etapa a şasea a Campionatului Municipal de juniori trei, grupa C de calificare. În urma acestui rezultat, jucătorii alb-roşii se află pe locul al treilea în serie, cu opt puncte, în spatele celor de la BC Slam şi de la 4Sports însă în faţa Steaua Magic, BC Steaua şi Dan Dacian Buc.

VEDEŢI GALERIA FOTO

Cu un lot mult mai experimentat şi profitând şi de avantajul taliei, componenţii formaţiei CS 4Sports nu au avut probleme în a se desprinde constant, în fiecare din cele patru perioade disputate din meciul cu echipa BC Star Pro Basketball Academy. Trebuie ţinut cont şi de faptul că jucătorii alb-roşii au avut în lot numai sportivi născuţi în anii 2002 şi în 2003. Oaspeţii au ştiut cum şi când să forţeze şi nu au fost conduşi nici o dată pe durata întâlnirii de sâmbătă. Băieţii pregătiţi de Valentin Bâlă au încercat, pe cât au putut, să limiteze proporţiile scorului, unul destul de mare la final, 4Sports distanţându-se până la un maximum de 73 de puncte. Cu trei absenţe la această întâlnire, rotaţia amfitrionilor a fost una foarte scurtă iar acest lucru s-a şi văzut pe teren, timp de 40 de minute, mai ales pe componenta fizică.

Statistică Ambele înfrângeri ale echipei BC Star Pro Basketball Academy au venit în faţa unor formaţii destul de greu de învins în ţară. Jucătorii alb-roşii au cedat, în etapa a doua, partida cu gruparea BC Slam, la o diferenţă foarte mare. Detalii despre meci puteţi citi aici...

Eduard Harabagiu a marcat doar şapte puncte în meciul cu formaţia 4Sports, după o evoluţie mai ezitantă şi cu multe mingi pierdute neforţat. Matei Toader nu a fost nici el într-o zi fastă şi nu a avut decât patru puncte iar David Iancu a plusat cu un coş din acţiune. Lista marcatorilor echipei BC Star Pro Basketball Academy a fost închisă de Georgian Harnagea cu o liberă transformată din două posibile. Adversarii jucătorilor alb-roşii au condus pe întreaga durată a partidei, aceştia având 17-2 după primul sfert şi 39-6 la pauza mare. După reluare, componenţii formaţiei 4Sports au continuat să-şi impună ritmul şi s-au desprins la 63-12, după 30 de minute de la primul angajament. La final, oaspeţii s-au impus cu scorul de 87-14. Chiar şi aşa, băieţii pregătiţi de Valentin Bâlă au rămas pe locul al treilea.

În grupa C de calificare din cadrul Campionatului Municipal de juniori trei, lider a rămas formaţia BC Slam Bucureşti cu maximum de puncte acumulate, zece. Poziţia a doua este ocupată de CS 4Sports, la o lungime în spatele primului loc, în timp ce echipa BC Star Pro Baskteball Academy a trecut pe locul trei cu opt puncte, echivalentul a trei meciuri câştigate şi două pierdute, la egalitate cu Vilis, însă alb-roşii beneficiază de succesul din jocul direct. Pe cinci se găseşte Steaua Magic 2008 Bucureşti iar pe treapta a şasea se află BC Dan Dacian, ierahia fiind închisă de BC Steaua. Runda viitoare, pe 31 ianuarie, băieţii pregătiţi de Valentin Bâlă vor evolua în deplasare, în faţa unui oponent destul de dificil, team-ul Steaua Magic 2008, într-o dispută care va decide, cel mai probabil, locul trei la finalul turului.

Pentru a putea vedea toate rezultatele, clasamentul şi programul echipei BC Star Pro Basketball Academy în cadrul grupei C de calificare din Campionatul Municipal de juniori trei, daţi click aici...

Niciun comentariu: