duminică, 11 ianuarie 2015

JUNIOARE III. Victorie fără emoţii cu Viitorul

Fetele au marcat din orice poziţie
Într-un meci în care nu am consemnat decât o singură dată egalitatea pe tabelă, după primele două posesii, echipa BC Star Pro Basketball Academy a trecut fără emoţii, duminică, de formaţia Viitorul, cu scorul de 91-20, la capătul unei dispute pe care jucătoarele alb-roşii au controlat-o în marea sa majoritate. După cinci etape disputate în cadrul Campionatului Municipal de junioare trei, fetele pregătite de Liliana Barbu se află pe locul doi în seria de calificare, la un pas în spatele Sport For All Buc.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Ilinca Dăscălescu a deschis scorul în meciul dintre echipele BC Star Pro Basketball Academy şi Viitorul, după care Maria Marin a finalizat de două ori la rând. Alexia Vlad-Neagu a mărit avantajul gazdelor, acestea desprinzându-se la o diferenţă de 17 puncte, scor 20-3, după primul sfert. Ingrid Paraschiv, Ilinca Păun şi Antonia Alexe au continuat să mărească ecartul amfitrioanelor şi în următoarele zece minute, atunci când alb-roşiile s-au desprins la 46-13, în minutul 20, după un parţial de 26-10. Până la jumătatea disputei cu Viitorul, toate sportivele alb-roşii trecute pe foaia de arbitraj au înscris cel puţin un coş din acţiune, excepţie făcând Miruna Stănescu, însă componenta formaţiei pregătite de Liliana Barbu a reuşit două puncte în minutul 33, atunci când tabela a indicat scorul de 50-14.

Statistică Lotul feminin sub 14 ani al echipei BC Star Pro Basketball Academy se află la cea de-a treia victorie consecutivă în cadrul grupei unice contând pentru Campionatul Municipal de junioare trei. În runda precedentă, jucătoarele alb-roşii au trecut de CSŞ 4 Buc. cu 124-19.

În partea a doua a întâlnirii cu formaţia Viitorul, fetele pregătite de Liliana Barbu au continuat să-şi impună ritmul. Chiar dacă a avut în faţă un lot mai puţin experimentat şi cu sportive şi mai mici de vârstă, banca tehnică a alb-roşiilor nu a forţat şi a acordat fiecărei jucătoare din lotul gazdelor un număr egal de minute, lucru care nu s-a cunoscut însă pe tabelă deoarece echipa BC Star Pro Basketball Academy a arătat că este în stare să evolueze din ce în ce mai bine, de la meci la meci. Fără Irina Dumitru şi fără Lavinia Dinu, două baschetbaliste de bază încă nerecuperate total, lotul sub 14 ani al amfitrioanelor s-a descurcat destul de bine şi a majorat diferenţa la 71-17, după trei sferturi. În ultimul interval, gazdele au finalizat mai mult de sub panou şi au închis partida la scorul de 91-20, după o dispută liniştită.

Antonia Alexe a fost principala marcatoare a echipei BC Star Pro Basketball Academy în partida cu formaţia Viitorul, sportiva având 26 de puncte, cu zece mai multe decât Ilinca Păun. Alexia Vlad-Neagu a plusat cu 12 puncte iar Maria Marin şi Amalia Cranta şi-au împărţit, în mod egal, 16 puncte. Ingrid Paraschiv a terminat cu şapte puncte iar Ilinca Dăscălescu a mai adăugat alte patru la care am contabilizat şi cele două coşuri din acţiune realizate de Bianca Iordan. Alexandra Barbu a transformat două aruncări libere și a finalizat un coș de sub panou, în timp ce Miruna Stănescu a închis lista marcatoarelor cu alte două puncte. Etapa viitoare, echipa BC Star Pro Basketball Academy va întâlni, pe teren propriu, formația Phoenix CSȘ 1 Constanța, un team destul de incomod.

Pentru a putea vedea toate rezultatele înregistrate de echipa BC Star Pro Basketball Academy în cadrul fazei de calificare contând pentru Campionatul Municipal de junioare trei, accesați acest link...

Niciun comentariu: