sâmbătă, 17 ianuarie 2015

JUNIOARE III. Victorie cu Phoenix Constanţa

Alb-roşiile şi-au impus ritmul
După un meci destul de disputat, mai ales în prima sa jumătate, cu multe schimbări de lider pe tabelă, echipa BC Star Pro Basketball Academy a câştigat, sâmbătă, pe teren propriu, partida cu formaţia Phoenix CSŞ 1 Constanţa, întâlnire care a contat pentru etapa a şasea a Campionatului Municipal de junioare trei. Jucătoarele alb-roşii s-au impus cu scorul de 68-52, la capătul unei dispute pe care au controlat-o începând din sfertul doi şi pe care nu au mai cedat-o.

VEDEŢI GALERIA FOTO

Gazdele au intrat mai greu în meci şi s-au văzut nevoite să recupereze un deficit de o posesie după încheierea primului sfert, atunci când tabela a indicat scorul de 15-13 în favoarea formaţiei Phoenix CSŞ 1 Constanţa. În cea de-a doua perioadă, componentele echipei BC Star Pro Basketball Academy au revenit şi au realizat un parţial de 22-9, echivalentul a 35-24 la jumătatea întâlnirii. Adversarele au început mai bine după revenirea de la cabine şi s-au apropiat la cinci puncte, scor 37-32 pentru amfitrioane, în minutul 26. Fetele pregătite de Liliana Barbu şi-au revenit destul de repede şi au condus cu 45-40 după 30 de minute. Finalul a aparţinut alb-roşiilor care au mărit ecartul şi au închis tabela la 68-52 obţinând cea de-a patra victorie din cinci posibile, consolidându-şi locul doi în ierarhia pe Capitală.

Statistică Pe primul loc în seria unică de calificare din cadrul Campionatului Municipal de junioare trei se află formaţia Sport For All, grupare care, în meci direct, a dispus de echipa BC Star Pro Basketball Academy cu scorul de 66-48. Detalii puteţi vizualiza aici...

În meciul cu formaţia Phoenix CSŞ 1 Constanţa, componentele echipei BC Star Pro Basketball Academy au arătat că pot să evolueze mult mai bine decât au făcut-o în prima parte a campionatului. Fetele pregătite de Liliana Barbu au fost mai combative, mai constante şi mai echilibrate, chiar dacă nu le-au mai avut în lot pe Lavinia Dinu şi pe Irina Dumitru, ambele încă nerefăcute. Elefteria Ciota a debutat pentru gazde în această întâlnire, noua sportivă a alb-roşiilor trecându-şi în cont 13 puncte şi şase recuperări. Antonia Alexe a înscris 18 puncte, Maria Marin a mai adăugat alte zece iar Ilinca Dăscălescu a mărit cu alte nouă puncte zestre amfitrioanelor. Ilinca Păun a plusat cu opt puncte, Ingrid Paraschiv şi Alexia Vlad-Neagu şi-au împărţit, în mod egal, opt puncte, în timp ce Alexandra Barbu a avut un coş.

După şase etape disputate în cadrul Campionatului Municipal de junioare trei, formaţia Sport for All a rămas lider, cu nouă puncte din tot atâtea posibile, echipa BC Star Pro Basketball Academy aflându-se la un pas în spatele primului loc. Pe treapta a treia în această ierarhie se află Phoenix CSŞ 1 Constanţa, la egalitate de puncte, opt, cu fetele pregătite de Liliana Barbu, însă jucătoarele alb-roşii au în faţă victoria directă. ACS Champions Bucureşti ocupă poziţia a patra, cu şase puncte, ierarhia fiind continuată de formaţiile Viitorul, CSU Asesoft Junior Ploieşti şi de CSŞ 4 Bucureşti, ultima grupare retrăgându-se însă din competiţia junioarelor trei. Următorul meci al BC Star Pro Basketball Academy va fi cu ACS Champions, acasă, această partidă urmând să fie programată pe 31 ianuarie sau pe 1 februarie.

Pentru a putea vedea toate rezultatele, clasementul şi partidele pe care echipa BC Star Pro Basketball le mai are de disputat în cadrul actualei ediţii a Campionatului Municipal de junioare trei, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: