marți, 22 mai 2012

MASCULIN. Dublu succes cu ACS Champions

După victoria fetelor şi băieţii au reuşit să-şi adjudece, duminică, meciurile din deplasare cu formaţia ACS Champions. Lotul masculin sub zece ani s-a impus cu scorul de 40-15 în timp ce jucătorii de la categoria sub 13 ani au învins cu 43-5. Ambele întâlniri au avut loc în sala de educaţie fizică şi sport a liceului "Henri Coandă" din Bucureşti şi au contat pentru Campionatul Municipal, fazele semifinale ale competiţiei atât în play-off cât şi în grupa valorică B.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

După un meci pe care l-au controlat încă din primul minut, jucătorii alb-roşii nu au avut probleme în întâlnirea cu ACS Champions, scor 40-15, partidă contând pentru play-off-ul Campionatului Municipal masculin sub zece ani. Eduard Harabagiu (foto, la minge) a marcat şase puncte şi a pasat de trei ori decisiv pentru Răzvan Minculescu, cu zece puncte înscrise. Adrian Cheeană a avut o prestaţie foarte bună şi a realizat un coş din acţiune şi două intercepţii, în timp ce Alexandru Ionescu şi Florin Spirache şi-au împărţit, în mod egal, 12 puncte. Primul sfert a revenit baschetbaliştilor de la Star cu 14-2 iar la pauza mare tabela a arătat 20-5 pentru alb-roşii. Finalul a consemnat cea mai mare diferenţă a acestei dispute, scor 40-15.


Antonio Tote şi Ştefan Dima au fost, de departe, cei mai buni jucători din meciul dintre Baschet Club Star şi ACS Champions, scor 43-5, întâlnire din cadrul Campionatului Municipal masculin sub 13 ani. Băieţii pregătiţi de Mihaela Nemil şi de Valentin Bâlă au bifat al treilea succes din patru posibile, după victoriile cu echipele Cernat BC, Artesania şi Baller B. Antonio Tote a marcat primele două coşuri ale întâlnirii, după care Ştefan Dima a înscris alte cinci puncte la rând, ceea ce a însemnat un parţial de 9-0 încă din debutul disputei de duminică. În aceste condiţii învingătoarea nu a stat sub semnaul întrebării, oaspeţii având la pauza mare un ecart de 24 de puncte, scor 26-2, diferenţă care s-a mărit până la final, scor 43-5.

După o zi lideră, luni, componenţii grupelor masculine de la Baschet Club Star au revenit la antrenamente. Săptămâna viitoare nu sunt programate partide în cadrul Campionatului Municipal masculin deoarece la feminin are loc turneul final la categoria sub 14 ani, acolo unde jucătoarele alb-roşii încearcă să se claseze pe unul din primele trei locuri în întrecerea din Capitală. Faza finală a categoriei sub zece ani se va desfăşura, cel mai probabil, în perioada 1-3 iunie, acolo unde vor fi prezenţi şi Eduard Harabagiu şi colegii săi. La Under 13, indiferent de rezultatele consemnate în următoarele două runde, Antonio Tote, Ştefan Dima, Emi Bratu & Co nu mai pot pierde locul zece în clasamentul final al acestei competiţii.

În luna aprilie, grupa sub 12 ani a Baschet Club Star a învins, în deplasare, formaţia similară a clubului Artesania. Pentru a citi cronica meciului, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: