luni, 2 aprilie 2012

MASCULIN. Victorii cu Artesania şi Constanţa

Loturile masculine ale echipei Baschet Club Star au reuşit, la sfârşitul acestei săptămâni, două victorii din tot atâtea partide disputate. La categoria sub zece ani, jucătorii alb-roşii au învins, sâmbătă, într-un meci de verificare, pe teren propriu, scor 38-17, pe Phoenix Constanţa, în timp ce grupa sub 13 ani a trecut, duminică, scor 29-25, de Artesania, pe terenul ultimei formaţii. Băieţii de la Under 10 se află la cel de-al treilea succes consecutiv.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Meciul dintre Baschet Club Star şi Phoenix Constanţa, scor 38-17, a fost unul foarte disputat până în sfertul al treilea, atunci când gazdele s-au desprins decisiv. Băieţii pregătiţi de Valentin Bâlă au intrat bine în joc, au condus cu 4-0 şi 5-3, însă au cedat prima perioadă cu 5-7. La pauza mare ecartul oaspeţilor a fost anulat, Khaled Latif având o contribuţie decisivă în acest sens, astfel că amfitrionii au avut 11-9. După reluare, Eduard Harabagiu şi-a coordonat perfect colegii, David Iancu şi Florin Spirache au dominat spaţiul de trei secunde, acolo de unde au realizat împreună 15 puncte, astfel că sportivii grupării din Capitală nu au mai avut cum să piardă o dispută pe care au tranşat-o în cea de-a doua sa parte. Acesta este al treilea succes consecutiv al alb-roşiilor la Under 10, după victoriile cu Raptors şi cu Vilis în Campionatul Municipal.

Statistică În urmă cu o săptămână, echipa Baschet Club Star a câştigat fără probleme meciul cu formaţia Vilis. Jucătorii alb-roşii s-au impus cu un categoric 64-0. Detalii puteţi citi aici...

La mai puţin de 24 de ore de la succesul grupei de Under 10, lotul sub 13 ani al Baschet Club Star s-a impus, în deplasare, scor 29-25, în faţa formaţiei Artesania, după un meci foarte disputat. Jucătorii alb-roşii au condus după prima perioadă la patru puncte diferenţă, însă la pauza mare ecartul s-a micşorat la 17-15 pentru băieţii pregătiţi de Mihaela Nemil şi de Valentin Bâlă. Gazdele au revenit în sfertul al treilea şi au egalat la 23-23, după care au marcat la faza imediat următoare. Antonio Tote şi Vlad Dinu au finalizat două acţiuni foarte importante, în timp ce Ştefan Dima a închis tabela la 29-25 şi a adus victoria pentru Baschet Club Star. Bogdan Bănăţeanu a realizat cel mai bun joc al său din acest sezon, având o evoluţie perfectă în ambele faze ale partidei de duminică, acolo unde le-a dat încredere colegilor săi de echipă tot timpul cât s-a aflat pe teren.

Etapa viitoare va fi una fără meciuri în Campionatul Municipal masculin, atât la Under 10 cât şi la Under 13. Loturile echipei Baschet Club Star vor rămâne însă în pregătire, în această săptămână, având programate luni seară un antrenament uşor, de refacere. Există posibilitatea ca, la finalul săptămânii viitoare, să fie perfectată o partidă amicală la categoria sub 13 ani cu formaţia Clubului Sportiv Şcolar Alexandria, însă nu a fost luată nicio decizie oficială în acest sens. Conducerea tehnică a grupării din Capitală aşteaptă acum jocurile din turneul final la categoria sportivilor născuţi în anii 2002-2003, acolo unde Baschet Club Star a ajuns în primele şase team-uri din Bucureşti, îndeplinindu-şi obiectivul fixat la începutul actualei stagiuni, acesta fiind o clasare în primele opt locuri în ediţia din acest an.

Echipa Baschet Club Star a învins, după un meci foarte disputat, în urmă cu două etape, formaţia Raptors Bucureşti. Detalii aici...

Niciun comentariu: