luni, 14 mai 2012

MASCULIN. Băieţii, o victorie şi o înfrângere

Echipele masculine ale Baschet Club Star au avut două meciuri în cadrul Campionatului Municipal. La categoria sub zece ani, jucătorii alb-roşii au cedat, scor 15-52 în faţa formaţiei Dan Dacian, în timp ce lotul sub 12 ani a trecut de Baller B cu scorul de 36-15. Ambele întâlniri au avut loc în deplasare, prima făcând parte din play-off-ul competiţiei din Capitală, în timp ce a doua a contat pentru grupa valorică B a aceleiaşi întreceri. Runda viitoare, ambele grupări vor evolua cu ACS Champions.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

După o primă parte destul de slabă, fiind conduşi la pauză, jucătorii echipei sub 12 ani a Baschet Club Star au avut o prestaţie foarte bună în partea a doua a meciului cu Baller B, de sâmbătă, adjudecându-şi întâlnirea cu scorul de 36-15. Ştefan Dima şi Eduard Dincescu au fost principalii artizani ai succesului băieţilor pregătiţi de Mihaela Nemil şi de Valentin Bâlă, cei doi combinând, după pauză, pentru majoritatea punctelor învingătorilor. După eşecul din faţa formaţiei BC 97, componenţii Baschet Club Star şi-au revenit şi au arătat că pot avea o serie cât mai mare de victorii în grupa valorică B a Campionatului Municipal masculin, acolo unde Emi Bratu şi colegii săi au un record de nouă puncte din zece posibile în ultimele cinci dispute.

Statistică Ultima dublă victorie a grupelor Under 10 şi Under 12 din echipa Baschet Club Star a avut loc în luna aprilie, atunci când jucătorii alb-roşii s-au impus la ambele categorii amintite mai sus în meciurile pe care le-au susţinut, în deplasare, contra Cernat BC.

Lotul masculin sub zece ani a cedat, duminică, scor 15-52, meciul cu formaţia Dan Dacian din cadrul play-off-ului Campionatului Municipal. Jucătorii alb-roşii nu au putut să ţină ritmul cu adversarii, punctele băieţilor pregătiţi de Valentin Bâlă fiind marcate de Eduard Harabagiu, opt, Răzvan Minculescu, cinci puncte, şi de Adrian Cheeană şi Alexandru Ionescu, ultimii doi combinând pentru patru puncte împărţite în mod egal. Baschet Club Star s-a calificat pentru turneul final al competiţiei rezervată sportivilor născuţi în anii 2002, 2003 şi chiar şi mai mici, îndeplinindu-şi obiectivul propus la debutul stagiunii, acela de a închide sezonul pe unele din primele opt poziţii în Bucureşti, din 19 cluburi înscrise în această întrecere.

Etapa viitoare toate echipele Baschet Club Star vor evolua în deplasare, în faţa formaţiei ACS Champions. Alături de cele două grupe masculine, de la Under 10 şi de la Under 12, şi fetele de la categoria sub 12 ani vor întâlni tot pe ACS Champions. Partidele vor avea loc duminică, 20 mai, în sala de educaţie fizică şi sport a Liceului "Henri Coandă". Indiferent de rezultatele înregistrate în aceste jocuri, loturile sub zece ani masculin şi cel de Under 12 feminin vor disputa turneul final al Campionatului Municipal. La feminin ultimul act va avea loc în perioada 1-3 iunie, cel mai probabil în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103, în timp ce la masculin nu a fost anunţate încă intervalul şi arena în care se vor desfăşura meciurile decisive.

Pentru a vedea toate rezultatele înregistrate în acest sezon de echipele Baschet Club Star, la toate categoriile de vârstă, masculin şi feminin, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: