joi, 31 mai 2012

INEDIT. Fetele de la Star, pe site-ul FIBA Europe

Ioana Săndulescu, Ruxandra Mihai şi Cristina Grigore au fost protagonistele unui subiect inedit pe site-ul oficial al federaţiei internaţionale. Pagina de web a FIBA Europe a publicat, marţi seara, un amplu material despre cel mai mediatizat eveniment cu mingea la coş din ultima vreme din ţara noastră, Bucharest Streetball Weekend. Poza principală le are în prim plan pe cele trei jucătoare alb-roşii amintite mai sus.

CITIŢI AICI ARTICOLUL DE PE FIBAEUROPE.COM 

Baschet Club Star a prezentat două echipe, la meciurile organizate în turneele de la Under 12 şi Under 14 feminin, ambele team-uri impunându-se la categoria acestora de vârstă. Articolul publicat de oficialii fibaeurope.com face referire şi la victoriile jucătoarelor alb-roşii, fetele pregătite de Valentin Bâlă fiind prezentate pe lista câştigătoarelor acestei competiţii desfăşurate în aer liber. Ruxandra Mihai (foto, nr 18) a evoluat, alături de Ioana Săndulescu (foto, stânga), Livia Mariea, Roxana Mihai, Alexandra Marin, Oana Dima şi de Georgiana Ifrim la competiţia fetelor sub 12 ani iar Cristina Grigore, Roxana Agachi, Ana Florea şi Diana Şuşnea la jocurile sub 14 ani.

Info La Bucharest Streetball Weekend au fost prezente 11 jucătoare din lotul echipei Baschet Club Star. Acestea au luat parte la meciuri şi s-au distrat pe terenurile special amenajate de FIBA Europe în Capitală.

La meciul pe care echipele Baschet Club Star şi Şcoala 119 l-au desfăşurat pe data de 25 mai, pe terenul 4, ploaia şi-a făcut simţită prezenţa, însă fetele au continuat să joace, fapt speculat şi de fotoreporterii FIBA Europe. "Ploaie. Ce ploaie? Noi am venit aici să jucăm baschet 3 la 3 şi asta avem de gând să facem". Aşa sună fraza care însoţeşte poza centrală a materialului despre Bucharest Streetball Weekend, competiţie ce a avut loc în perioada 24-27 mai în Piaţa "George Enescu" din Capitală. Partida amintită mai sus a fost singura din ziua respectivă care nu a fost oprită decât de aversele care s-au revăsat asupra terenurilor, atunci când, în mai puţin de zece minute, suprafaţa de joc a fost total acoperită de apă!

Jucătoarele alb-roşii s-au amuzat atunci când au că văzut fotografia unui material de deschidere de pe site-ul oficial al federaţiei internaţionale le prezintă în prim-plan. Comentariile au fost dintre cele mai hazlii, însă toată lumea şi-a amintit cu drag de clipele minunate petrecute la acest eveniment, chiar dacă ploaia torenţială a umbrit spectacolul din primele două zile ale întrecerii, atunci când fetele de la Baschet Club Star au fost şi ele prezente pe terenurile albastre montate special de FIBA Europe. Pentru performanţa lor la turneu, Ruxandra Mihai şi colegele sale au primit tricouri, medalii şi mini-coşuri de baschet, în timp ce Ana Florea, Diana Şuşnea, Cristina Grigore şi Roxana Agachi vor merge în programul Performbaschet.

Pentru a vedea o galerie foto din timpul evoluţiei fetelor de la Baschet Club Star la Bucharest Streetball Weekend, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: