sâmbătă, 2 iunie 2012

UNDER 12. Jucătoarele alb-roşii luptă pentru aur

Echipa sub 12 ani a Baschet Club Star Şcoala 119 s-a calificat, sâmbătă, în semifinalele turneului final al Campionatului Muncipal feminin din Bucureşti, competiţie rezervată sportivelor născute în anii 2000-2001 şi chiar şi mai mici. Jucătoarele alb-roşii au câştigat ambele meciuri din grupa A, serie care a contat pentru ultimul act al acestei întreceri, dispunând, pe rând, de formaţiile CSŞ 4 Bucureşti, scor 57-10, şi de gruparea CSM Târgovişte, scor 48-16.

REZULTATELE DE PÂNĂ ACUM ALE ECHIPEI BC STAR

În penultimul act, fetele pregătite de Valentin Bâlă le vor avea ca adversare pe sportivele de la Olimpia C Bucureşti, team care a ajuns în semifinale după ce şi-a împărţit numărul victoriilor şi al înfrângerilor într-o grupă din care au mai făcut parte Dan Dacian şi Olimpia A Bucureşti. În cazul în care echipa Baschet Club Star Şcoala 119 va învinge în disputa de duminică pe Olimpia C, atunci jucătoarele alb-roşii se vor lupta pentru medalia de aur în finală, acolo unde ar putea întâlni pe câştigătoarea dintre Olimpia A Bucureşti şi CSM Târgovişte. Pentru locurile 5-6 se vor întâlni Dan Dacian şi CSŞ 4. Turneul final al Campionatului Municipal feminin sub 12 ani se desfăşoară în perioada 2-3 iunie în Sala Sporturilor "Octavian Dimofte".

Avancronică Şase grupări s-au calificat la turneul final al Campionatului Municipal feminin sub 12 ani. Echipirele Baschet Club Star sunt cotate ca favorite, cu şanse mari de a evolua şi chiar de a se impune în lupta pentru medaliile de aur ale competiţiei din Bucureşti.

În primul meci din cadrul grupei finale A, echipa Baschet Club Star Şcoala 119 s-a impus, în reuniunea de sâmbătă dimineaţă, în faţa formaţiei Clubului Sportiv Şcolar 4 cu scorul de 57-10, după o partidă pe care jucătoarele alb-roşii au dominat-o mai clar decât o arată diferenţa dintre cele două grupări, la finalul întâlnirii. Roxana Mihai a înscris opt din cele 16 puncte ale sale în primul sfert, în timp ce Alexandra Marin şi-a trecut în cont 14 puncte. Lavinia Dinu a demonstrat că este într-o evidentă creştere de formă şi a marcat opt puncte la care s-au mai adăugat alte cinci realizate de Georgiana Ifrim. După 20 de minute de joc tabela a indicat 30-1 în favoarea fetelor pregătite de Valentin Bâlă, diferenţă care s-a mărit la 50-6 după trei perioade şi a crescut la 47 de puncte la finalul timpului regulamentar.

Cu trei schimbări de lider pe tabelă plus alte două egalităţi în cele 40 de minute, meciul dintre echipele Baschet Club Star Şcoala 119 şi CSM Târgovişte a fost destul de disputat până la pauza mare, atunci când gruparea din Cetatea Chindiei a fost la doar trei puncte în spatele jucătoarelor alb-roşii. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au avut 13-10 la jumătatea meciului însă s-au distanţat imediat după revenirea de la cabine, atunci când au realizat un parţial de 17 puncte marcate fără să primească vreunul. Mai mult, în ultimul sfert, Livia Mariea a fost de neoprit şi a mărit distanţa dintre cele două grupări, stabilind scorul final la 48-16 pentru bucureştence. În urma celor două victorii de sâmbătă, B.C. Star şi-a adjudecat un loc în semifinalele Campionatului Municipal feminin Under 12.

Pentru a putea vedea toate performanţele notabile obţinute de echipele Baschet Club Star de la înfiinţare şi până acum, accesaţi acest link... 

Pentru a vizualiza galeria foto a meciului vă rugăm să daţi click aici...

Niciun comentariu: