marți, 29 mai 2012

UNDER 12. Ultima verificare pentru Liga Naţională

Sala Sporturilor Prof. "Octavian Dimofte" din Capitală, fosta Olimpia, va găzdui, în perioada 2-3 iunie, turneul final al Campionatului Municipal la categoria sub 12 ani feminin, acolo unde şase echipe vor încerca să se lupte pentru medalii. Obiectivul jucătoarelor alb-roşii este o clasare în primele trei poziţii, conform conducerii clubului. Fetele pregătite de Valentin Bâlă sunt creditate cu şanse mari de a ajunge în ultimul act al acestei competiţii.

BASCHET CLUB STAR: 29 DE VICTORII ÎN ACEST SEZON 

Echipa Baschet Club Star Şcoala 119 va evolua în grupa finală A din cadrul Campionatului Municipal sub 12 ani feminin, acolo unde au mai fost repartizate formaţiile Clubul Sportiv Şcolar 4 Bucureşti şi CSM Târgovişte. Partidele din seriile de calificare pentru semifinale se vor desfăşura sâmbătă, urmând ca meciurile de clasament să aibă loc duminică. În grupa finală B se vor afla faţă în faţă alte trei grupări, Olimpia A Bucureşti, Olimpia C Bucureşti şi Dan Dacian. Primele două clasate din fiecare serie se vor lupta pentru medalii, urmând ca poziţia a treia din fiecare grupă să închidă ierarhia pentru locurile 5-6 pe Capitală. La întrecere vor avea drept de joc sportive născute în anul 2000 şi mai mici, conform categoriei de vârstă.

Statistică Echipa Baschet Club Star a câştigat grupa semifinală A din cadrul Campionatului Municipal feminin Under 12 cu maximum de puncte, 16. Din această serie au făcut parte Olimpia C Bucureşti, CSŞ 4 Bucureşti, ACS Champions şi Raptors. Vedeţi aici clasamentul...

În grupa de calificare pentru fazele finale ale Campionatului Municipal feminin sub 12 ani, echipa Baschet Club Star Şcoala 119 are prima şansă într-o serie din care mai fac parte formaţiile CSM Târgovişte şi CSŞ 4 Bucureşti. Jucătoarele alb-roşii au mai evoluat, în acest sezon, în faţa celor două grupări, astfel că, din punct de vedere statistic, fetele pregătite de Valentin Bâlă pornesc cu prima şansă la victorie. Lupta se va încinge însă în semifinale, acolo unde una din adversarele Baschet Club Star va fi Olimpia A Bucureşti sau Olimpia C Bucureşti, de departe alte două team-uri care şi-au propus o clasare pe podium în acest sezon. Partidele din penultimul şi ultimul act vor fi cele mai dificile având în vedere faptul că toate meciurile vor avea loc în Sala Sporturilor Prof. "Octavian Dimofte", fosta arenă Olimpia.

În cazul în care vor ajunge semifinalele Campionatului Municipal feminin sub 12 ani şi vor câştiga unul din cele două meciuri, fie în penultimul act fie în ultimul, jucătoarele alb-roşii îşi vor îndeplini, practic, obiectivul propus la începutul acestui sezon, o clasare în primele trei echipe din Bucureşti, la această categorie de vârstă. Pentru a-şi asigura acest lucru cât mai repede posibil, fetele pregătite de Valentin Bâlă au nevoie de trei victorii în primele trei partide pe care le vor disputa la turneul final din 2-3 iunie. Actuala ediţie a categoriei rezervată sportivelor născute în anii 2000-2001 şi mai mici a adunat la start 15 formaţii, doar şase dintre acestea reuşind, după două faze de calificare, să rămână în cursa pentru supremaţie în Bucureşti.

Pentru a vedea un scurt rezumat video de la ultima partidă disputată de echipa sub 12 ani a Baschet Club Star, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: