sâmbătă, 7 aprilie 2012

UNDER 14. Star Şcoala 119 - Olimpia B Buc. 70-21

Cele 23 de puncte realizate de Roxana Mihai, la care s-au mai adăugat alte nouă venite din partea Ruxandrei Mihai au fost decisive, sâmbătă, în victoria cu 70-21 a echipei Baschet Club Star Şcoala 119 în faţa formaţiei Olimpia B Bucureşti. Partida s-a desfăşurat în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103 şi a contat pentru etapa a XII-a a Campionatului Municipal feminin sub 14 ani, competiţie în care fetele pregătite de Valentin Bâlă au acumulat 23 de puncte din 24 posibile.

ÎN MECIUL TUR: OLIMPIA B BUCUREŞTI - B.C. STAR 38-56

După succesul din meciul cu formaţia Olimpia B Bucureşti, echipa Baschet Club Star Şcoala 119 a rămas lider în seria unică din cadrul Campionatului Municipal feminin sub 14 ani, cu 11 victorii din 12 posibile. Competiţia este rezervată jucătoarelor născute în anii 1998-1999 şi chiar mai mici. Fetele pregătite de Valentin Bâlă sunt urmate în această ierarhie de Olimpia B Bucureşti, cu nouă meciuri câştigate din 13 disputate, în timp ce poziţia a treia este ocupată de Raptors, grupare care a totalizat şapte victorii şi şase înfrângeri. Fetele pregătite de Valentin Bâlă sunt calificate, din punct de vedere matematic, la turneul final al acestei întreceri şi, indiferent de rezultatele din următoarele două runde, componentele alb-roşii nu mai pot pierde primele două poziţii în Bucureşti, la finalul actualului sezon regulat.

Ierarhie
În actuala stagiune, în Campionatul Municipal feminin de junioare trei, sportive sub 14 ani, alături de echipa Baschet Club Star Şcoala 119 s-au mai înscris alte şapte formaţii din Bucureşti. Clasamentul actualizat al competiţiei poate fi vizualizat aici.

Gazdele au început foarte bine meciul cu Olimpia B Bucureşti şi au dominat jocul în spaţiul de trei secunde. Ana Florea a anihilat-o pe Adelina Duţă, una dintre cele mai bune jucătoare din Capitală la categoria sa de vârstă, în timp ce Roxana Mihai s-a aflat într-o formă de zile mari. După zece minute, tabela a indicat 15-9 pentru alb-roşii. Diferenţa dintre cele două grupări a continuat să crească. Cristina Grigore (foto) a interceptat o minge şi a marcat pe contraatac, după care, în faza următoare. a pasat decisiv pentru Roxana Agachi. Ruxandra Mihai şi Georgiana Ifrim au stabilit scorul la jumătatea întâlnirii: 32-14 pentru echipa Baschet Club Star Şcoala 119. Amfitrioanele au închis culoarele de pătrundere pentru Amira Al Ash-Hab, pivotul adversarelor neputând să marcheze decât două puncte în acest joc.

Cu un parţial de 16-6 în sfertul al treilea, avantajul jucătoarelor alb-roşii s-a mărit la 28 de puncte, scor 48-20. Ruxandra Mihai a colaborat perfect cu Ana Florea, Alexandra Marin şi Roxana Agachi s-au înţeles perfect în spaţiul de trei secunde, iar Roxana Mihai a realizat excelent faza ofensivă. Georgiana Ifrim a adus puncte importante de pe bancă, în timp ce Cristina Grigore, Diana Şuşnea, Livia Mariea şi Ioana Săndulescu au arătat că pot fi de fiecare dată la nivelul colegelor sale, indiferent de meci. În aceste condiţii, gazdele au închis tabela la 70-21, aceasta fiind şi cea mai mare diferenţă dintre cele două grupări, în această partidă, ceea ce a echivalat cu cea de-a şasea victorie din tot atâtea întâlniri a fetelor pregătite de Valentin Bâlă în faţa grupelor ale Clubului Sportiv Olimpia, categoria sub 14 ani.

Pentru a putea vedea toate rezultatele înregistrate în actuala stagiune a Campionatului Municipal feminin de junioare trei, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: