duminică, 8 aprilie 2012

SĂRBĂTOARE. La mulţi ani Roxana şi Andruţa!

Pivotul echipei Baschet Club Star, Roxana Agachi (foto), şi căpitanul alb-roşiilor, Ruxandra "Andruţa" Florina Mihai, au fost sărbătoritele zilei de duminică. Prima jucătoare a împlinit frumoasa vârstă de 13 ani şi a profitat din plin de faptul că nu a avut programat niciun meci pentru a petrece alături de cei dragi. Andruţa a fost alături de colegele sale de la grupa sub 12 ani chiar dacă şi-a serbat onomastica de Sfâna Duminică a Floriilor. Florin Chelariu, de la lotul masculin Under 13, a fost felicitat şi el de coechipieri cu ocazia zilei numelui.

STAR - OLIMPIA B BUC. 70-21

Selecţionată în lotul echipei Baschet Club Star pe data de 20 octombrie 2010, Roxana Agachi a ajuns, în scurt timp, una din jucătoarele de bază ale formaţiei pregătite de Valentin Bâlă. Născută pe 8 aprilie 1999, sportiva are 1,69 metri înălţime şi deţine un record personal de 27 de puncte marcate într-un meci şi a reuşit să intre în programul naţional "Performbaschet - Un pas înainte", singurul criteriu de selectare pentru naţionalele ţării noastre, după cum au anunţat oficialii forului de specialitate. Roxana este utilă în spaţiul de trei secunde, acolo unde realizează, în medie, nouă recuperări pe întâlnire. Baschetbalista a fost prezentă la toate acţiunile Baschet Club Star şi nu a mai evoluat la nicio altă grupare din Bucureşti sau din România.

Info
Roxana Agachi a ales să poarte numărul şapte pe echipament, încă de când a venit la echipa Baschet Club Star. Sportiva a debutat într-un meci oficial pe data de 30 octombrie 2010.

Ruxandra Florina Mihai sau Andruţa aşa cum îi spun colegele de echipă, şi-a serbat, duminică, ziua numelui de Sfânta Duminică a Floriilor. Căpitanul echipei Baschet Club Star nu a putut să fie alături de familie deoarece a avut de disputat, alături de colegele sale de la grupa Under 12, un meci din cadrul Campionatului Municipal feminin de minibaschet, grupa semifinală A. Andruţa a început sportul de performanţă din noiembrie 2010, o lună mai târziu fiind trecută pentru prima oară în carieră pe foaia de arbitraj a unui joc oficial. jucătoarea are numărul şase pe echipament şi evoluează pe postul de fundaş, având un record personal de 23 de puncte marcate. Ruxandra Mihai este actualul căpitan al formaţiei pregătite de Valentin Bâlă, fiind secondată în această funcţie importantă de sora sa, Roxana Mihai.

Nici Florin Chelariu nu a stat departe de terenul de joc. Echipierul Baschet Club Star şi-a făcut singur un frumos cadou cu ocazia onomasticii, după victoria formaţiei sale, scor 35-19, la Ghermăneşti, în faţa celor de la Cernat BC. Florin s-a alăturat membrilor alb-roşii din acest sezon şi este decis să rămână la actuala sa echipă, chiar dacă este conştient că mai are foarte mult de muncă până să ajungă în top. Conducerea şi componenţii Baschet Club Star le urează sărbătoriţilor zilei de 8 aprilie multă sănătate, fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor, numai zâmbete şi bucurii şi tot ceea ce îşi doresc în viaţă, atât pe plan sportiv cât şi pe plan personal dar şi profesional. La mulţi ani, Roxana! La mulţi ani, Andruţa! La mulţi ani, Florin!

Primul meci al actualei grupe se sportive născute în anii 1999-2000 a Baschet Club Star a avut loc în octombrie 2o10. Detalii aici...

Niciun comentariu: