sâmbătă, 30 octombrie 2010

MINIBASCHET. Star, victorie cu CSS 4: 47-32

După un meci pe care l-au condus din primul și până în ultimul minut, piticele de la Baschet Club Star au câștigat, sâmbătă, în deplasare, partida cu echipa Clubului Sportiv Școlar 4 București. Jocul s-a încheiat cu scorul de 47-32 pentru micuțele jucătoare alb-roșii, din rândul cărora s-au evidențiat Roxana Agachi, autoarea a 14 puncte, Ana Florea, nouă puncte și Monalisa Pîrvan, ultima trecându-și în cont opt puncte.

ACCESAȚI AICI GALERIA FOTO DE LA MECIUL CU CSS 4

Georgiana Natu, Ana Florea, Cristina Grigore, Monalisa Pîrvan și Delia Burcea au început meciul ca titulare pentru echipa Baschet Club Star, în partida cu CSS 4. În debutul confruntării de sâmbătă, Ana Florea a marcat două coșuri consecutive, după care au urmat, la 120 de secunde distanță, reușitele Monalisei Pîrvan și Cristinei Grigore, ultima înscriind de două ori, ce au făcut ca tabela să indice 10-0, după primele cinci minute. Gazdele au punctat o singură dată, astfel că prima perioadă s-a încheiat cu scorul de 18-2 pentru alb-roșii, într-un sfert în care au mai evoluat Andreea Iancu și Bianca Ferăstrău.

Amical În urmă cu o săptămână, pe 24 octombrie, micuțele jucătoare alb-roșii au disputat un meci de verificare în compania unei selecționate similare masculine a Baschet Club Star.

Până la pauză, gazdele au reușit să reducă din handicap, micuțele jucătoare de la CSS 4 adjudecându-și următoarele zece minute cu un parțial de 12-6, astfel că, la jumătatea întâlnirii, piticele de la Baschet Club Star au avut 24-14. În cea de-a treia perioadă au intrat pe teren, pentru alb-roșii, Roxana Agachi, Lucia Dumitru, Diana Șușnea (foto, la minge), Loredana Varlan și Alexandra Bucur, ultima, ușor accidentată, fiind înlocuită cu Andreea Botofei. Presația Dianei Șușnea a fost excelentă, cinciarul de la Star pasând decisiv către Roxana Agachi, în momente cheie ale întâlnirii.

Roxana Agachi a marcat opt din cele 14 puncte ale sale în ultimele două perioade, două reușite venind din pasele Alexandrei Bucur și una dintr-o intercepție a Dianei Șușnea, care a încheiat jocul cu patru puncte și patru intercepții. Coșul Luciei Dumitru a decis, practic, învingătoarea. În minutul 35 al meciului piticele de la Baschet Club Star au avut un ecart de 14 puncte, scor 40-26. Tabela a indicat, la final, 47-32 pentru alb-roșii. De remarcat prestația Georgianei Natu care a evoluat foarte bine în condițiile în care sportiva a efectuat primul său antrenament pe 29 octombrie.

Baschet Club Star selecționează, în continuare, fete și băieți născuți în anii 1999, 2000, 2001, 2002, 2003 și 2004. Detalii aici...

Niciun comentariu: