marți, 10 aprilie 2012

MASCULIN. Dublu succes cu echipa Cernat BC

După ce au încheiat sezonul regulat în cadrul Campionatului Municipal masculin, loturile echipei Baschet Club Star au evoluat, sâmbătă, în deplasare, la Ghermăneşti, în faţa formaţiei Cernat BC. Jucătorii alb-roşii au bifat două victorii atât la Under 10, unde s-au impus cu un categoric 56-2, dar şi la categoria sub 13 ani, tabela indicând, la final, 35-19 pentru băieţii pregătiţi de Mihaela Nemil şi de Valentin Bâlă.

VEDEŢI AICI GALERIE FOTO: UNDER 10, STAR-CERNAT BC


Cu David Iancu (foto, la minge), 14 puncte, şi Eduard Harabagiu, zece puncte, trei capace şi cinci pase decisive, în formă maximă, adversarii nu au avut cum să se impună în meciul dintre Cernat BC şi Baschet Club Star. Fără aportul jucătorilor Khaled Latif, Alexandru Ionescu, Cristian Ungureanu şi Florin Spirache, plecaţi într-o perioadă de pregătire centralizată la munte, oaspeţii nu au avut probleme în această întâlnire, chiar dacă au avut în lot sportivi mai puţin experimentaţi care au înlocuit absenţele din rândul alb-roşiilor. Băieţii pregătiţi de Valentin Bâlă au avut 18-0 după primul sfert şi 30-0 la pauza mare, astfel că nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei. Acesta este al treilea succes consectutiv al grupei sub zece ani, team care şi-a îndeplinit obiectivul propus la startul campionatului, acela de a termina în primele opt grupări din Bucureşti.

Feminin
Tot sâmbătă a avut loc la Ghermăneşti o partidă de verificare între echipele Cernat BC şi Baschet Club Star Şcoala 119. Jucătoarele alb-roşii au arătat că sunt mult mai experimentate decât adversarele lor şi că diferenţa de valoare dintre cele două formaţii este substanţială.

Ştefan Dima a marcat 14 puncte iar Vlad Dinu l-a ajutat cu alte zece în meciul pe care grupa sub 13 ani a echipei Baschet Club Star l-a câştigat, sâmbătă, în deplasare, în faţa formaţiei Cernat BC, scor 35-19. Gazdele au început mai bine, au avut două acţiuni reuşite, însă replica alb-roşiilor a venit imediat prin Vlad Dinu şi Emi Bratu şi tabela a indicat 8-4 pentru oaspeţi după zece minute. Ecartul a crescut până la pauza mare, atunci când băieţii pregătiţi de Mihaela Nemil şi de Valentin Bâlă s-au desprins la opt puncte, 18-10. Ştefan Dima a făcut diferenţa după reluare şi a închis tabela pentru un parţial de 6-5 înaintea sfertului decisiv. În ultima perioadă, componenţii Baschet Club Star au finalizat aproape din orice poziţie şi s-au impus la un avantaj de 16 puncte, trecându-şi în cont cea de-a doua victorie consecutivă, după succesul cu Artesania, de săptămâna trecută.

După cele două victorii, băieţii de la Baschet Club Star nu au primit vacanţă, aceştia aflndu-se, începând de luni seară, la antrenamente. Chiar dacă fac parte din grupa a doua valorică la Under 13, jucătorii alb-roşii speră ca în sezonul următor, la juniori trei, să urce pe o poziţie superioară şi să încerce să intre în primele opt formaţii din Capitală, acolo unde se află acum echipa sub zece ani din care fac parte sportivi născuţi în anii 2002 şi 2003. În perioada următoare, loturile masculine se vor afla în sală până vineri, atunci când, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, toată lumea va putea să se bucure de Învierea Domnului. Antrenamentele se vor relua apoi pe 17 aprilie şi vor continua până pe data de 21 aprilie, potrivit conducerii tehnice a B.C. Star.

Pentru a putea vedea ultimele rezultatele ale echipelor masculine ale Baschet Club Star, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: