luni, 9 aprilie 2012

CALIFICARE. Star Şcoala 119 - CSŞ 4 Buc. 58-21

După un meci echilibrat, mai ales în prima sa jumătate, echipa Baschet Club Star Şcoala 119 s-a impus, duminică, scor 58-21, în deplasare, în faţa formaţiei Clubului Sportiv Şcolar 4 Bucureşti. Partida a contat pentru etapa a şasea a Campionatului Municipal feminin Under 12, grupa semifinală A şi acest succes a reprezentat a 26-a victorie consecutivă a alb-roşiilor în actuala stagiune la categoria sportivelor născute în anii 2000-2001 dar şi mai mici.

VEDEŢI AICI TOATE MECIURILE BC STAR DIN ACEST SEZON

Cu cinci meciuri câştigate din tot atâtea disputate în grupa semifinală A din cadrul Campionatului Municipal feminin sub 12 ani, echipa Baschet Club Star Şcoala 119 şi-a asigurat, matematic, un loc la turneul final al acestei competiţii, indiferent de rezultatele care se vor înregistra în următoarele trei runde. Din aceeaşi serie cu jucătoarele alb-roşii mai fac parte alte patru formaţii. Olimpia C Bucureşti, ACS Champions, Clubul Sportiv Şcolar 4 şi Raptors sunt rivalele fetelor pregătite de Valentin Bâlă în penultimul act al întrecerii din Capitală. Primele trei clasate vor disputa, în perioada 1-3 iunie, ultimul act, acolo unde vor ajunge cele mai bune şase team-uri din actuala ediţie la Under 12.

Info
Cu o zi înaintea meciului cu formaţia CSŞ 4 Bucureşti, echipa Baschet Club Star Şcoala 119 a reuşit să câştige la scor partidele disputate cu Clubul Sportiv Şcolar 2, acasă, şi cu Cernat BC, în deplasare. Detalii despre aceste întâlniri puteţi citi aici...

Meciul dintre echipele Baschet Club Star Şcoala 119 şi CSŞ 4 Bucureşti a fost destul de echilibrat, încă de la început. Gazdele au replicat imediat la coşurile marcate de Roxana Mihai şi de Alexandra Marin, însă Georgiana Ifrim a închis tabela la 15-6 după prima perioadă. În sfertul al doilea, gazdele au realizat un parţial de 6-0, însă Livia Mariea (foto, la minge) şi-a ţinut colegele în joc, astfel că, la jumătatea întâlnirii, amfitrioanele mai aveau de recuperat doar şase puncte, scor 22-16 pentru alb-roşii. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au făcut diferenţa în partea a doua, atunci când s-au impus în sfertul trei cu un parţial de 20-2, ceea ce a echivalat cu desemnarea învingătoarei în această rundă a grupei semifinale A la minibaschet.

Ultimele minute ale întâlnirii au consemnat şi cea mai mare diferenţă de scor, tabela indicând, la finalul partidei, o diferenţă de 37 de puncte, 58-21 pentru jucătoarele alb-roşii. În urma acestui rezultat, echipa Baschet Club Star şi-a păstrat primul loc în grupa semifinală A din cadrul Campionatului Municipal feminin sub 12 ani, fetele pregătite de Valentin Bâlă acumulând zece puncte din tot atâtea posibile. Formaţiile Olimpia C Bucureşti şi ACS Champions par, cel puţin teoretic, să-şi fi asigurat următoarele poziţii care asigură accesul către turneul final. CSŞ 4 şi Raptors au doar şanse minime să mai spere la calificare, ultimele două grupări având nevoie numai de victorii în ultimele etape rămase de disputat din această fază a competiţiei.

Pentru a putea vedea rezultatele şi clasamentul grupei semifinale A din Campionatul Municipal feminin Under 12, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: