sâmbătă, 24 martie 2012

UNDER 10. Baschet Club Star - Vilis 64-0

După un meci perfect, în care au marcat 64 de puncte fără a primi vreunul, jucătorii alb-roşii au ajuns la două victorii consecutive în cadrul play-off-ului Campionatului Municipal masculin sub zece ani. Echipa Baschet Club Star a învins, sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Vilis, într-o întâlnire în care David Iancu a realizat recordul carierei la puncte marcate, 19, pivotul alb-roşiilor fiind ajutat de Răzvan Minculescu, 14 puncte, şi de Eduard Harabagiu, ultimul cu 12 puncte trecute în contul său.

VEDEŢI AICI GALERIE FOTO


Gazdele au intrat perfect în meci şi au realizat un parţial de 25-0 după prima perioadă, avans suficient pentru a-şi adjudeca victoria, cel puţin teoretic, cu 30 de minute înainte de finalul întâlnirii. Revenirea lui Andrei Pandele, reuşitele jucătorilor Eduard Harabagiu, David Iancu şi Răzvan Minculescu au fost punctele de reper ale debutului acestei partide. Până la pauza mare nu s-a schimbat nimic. Amfitrionii au dominat jocul în ambele faze şi au adus puncte atât din spaţiul de trei secunde cât şi de la semidistanţă. La jumătatea disputei, tabela a indicat 37-0 pentru băieţii pregătiţi de Valentin Bâlă, astfel că cel de-al doilea succes consecutiv al echipei Baschet Club Star în Campionatul Municipal masculin Under 10 era ca şi perfectat.

Istoric
Echipele Baschet Club Star şi Vilis s-au mai întâlnit în actuala ediţie a Campionatului Muncipal masculin sub zece ani, în noiembrie 2011. Jucătorii alb-roşii s-au impus atunci cu scorul de 29-4, într-un meci care a avut loc tot în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103.

Partea a doua a meciului dintre Baschet Club Star şi Vilis a început tot cu gazdele la timonă. David Iancu nu a iertat nimic în spaţiul de trei secunde şi a realizat cel mai bun meci al său din acest sezon, în timp ce Eduard Harabagiu a coordonat perfect acţiunile colegilor săi şi a pasat decisiv ori de câte ori a avut ocazia. La sfârşitul celui de-al treilea sfert, amfitrionii au avut 54-0. Băieţii pregătiţi de Valentin Bâlă s-au distanţat până la final, Alexandru Ionescu (foto, la minge) fiind unul dintre cei mai buni sportivi de pe teren în această confruntare. Componenţii Baschet Club Star au câştigat meciul cu Vilis cu scorul de 64-0 şi aşteaptă acum ultima fază a Campionatului Municipal masculin sub zece ani, atunci când va începe lupta pentru medalii pentru sportivii născuţi în anii 2002-2003 şi mai mici.

Echipa Baschet Club Star a avut ca obiectiv, în actuala ediţie a Campionatului Municipal masculin sub zece ani, o clasare în primele opt grupări din Bucureşti. Jucătorii alb-roşii au încheiat play-off-ul pe poziţia a şasea, după formaţiile B.C. Slam, Dan Dacian, Laguna, 4Sport şi Dinamo CSŞ 6, având un bilanţ pozitiv în clasament, cinci victorii şi trei înfrângeri din opt meciuri disputate. Indiferent de rezultatele din ultimele două runde, băieţii pregătiţi de Valentin Bâlă nu mai au cum să piardă locul actual în ierarhia din Capitală, la această categorie de vârstă, astfel că partidele din faza finală, care vor avea loc în luna mai, vor decide dacă baschetbaliştii de la Star mai pot urca măcar o treaptă în întrecerea din Capitală.

Pentru a vizualiza o inedită galerie foto cu toate echipele Baschet Club Star, atât la masculin cât şi la feminin, accesaţi acest link...

2 comentarii:

Fan C.S. VILIS spunea...

Noi VILIS ne acceptam infragerea cu demniate , chiar daca am avut cateva apsente cosiderabile in LOT , fapt care a adus la chemarea unor jucatori din 2004 si 2003 pe teren .
Dar observam ca despre infrangerea voastra in meciul urmator cu 35 la 3 ( grupa de Junior 3 ) unde s-au adus acuzatii dupa efectuarea partidei , spundu-ni-se ca nu am venit cu un lot corespunzator varstei , desi atat noi cat si antrenoarea noastra am fost dispusi sa va aratam legitimatiile !!

Baschet Club Star spunea...

@ fan c.s.vilis: cateva precizari. 1. daca ati fi urmarit cu atentie site-ul nostru ati fi vazut ca tot ceea ce este legat de grupa de baieti (juniori 3) apare lunea sau cel mai tarziu marti. niciodata nu am ascuns rezultatele echipelor noastre, indiferent de scor, asa cum, din pacate, o fac altii. 2. in ceea ce priveste varsta baietilor de la vilis, de la juniori 3, niciun oficial al baschet club star nu a comentat eligibilitatea jucatorilor adversi, asa ca nu vad care este problema in acest sens. va multumim pentru intelegere.

ps: data viitoare va rugam respectuos sa nu mai faceti comentarii rautacioase si presupuneri. nu este prima data cand se intampla sa avem asemenea probleme din partea clubului vilis. am sa ma opresc aici considerand ca este suficient si de bun simt ceea ce v-am explicat.

cu stima,
valentin bala