duminică, 25 martie 2012

UNDER 12. Fetele au ajuns la 22 de victorii

Jucătoarele alb-roşii au avut-o, pentru prima oară în acest sezon, ca adversară pe formaţia Raptors. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au câştigat, sâmbătă, pe propriul teren, scor 82-10, astfel că echipa Baschet Club Star Şcoala 119 a stabilit un nou record în cadrul Campionatului Municipal feminin sub 12 ani: 22 de partide consecutive fără înfrângere, cea mai bună performanţă stagională din istoria grupării din Capitală.

VEDEŢI AICI TOATE MECIURILE JUCATE LA UNDER 12 FEMININ

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Cu câteva modificări în echipa de bază, echipa Baschet Club Star Şcoala 119 a intrat mai bine în meci şi s-a desprins rapid la 10-2, în mai puţin de cinci minute de la primul angajament. Roxana Mihai şi Alexandra Marin (foto, la minge) au început partida ca titulare, prima sportivă fiind folosită, până acum, abia din sfertul al doilea. Alături de ele s-au mai aflat Livia Mariea, Ioana Săndulescu şi Oana Dima. Avantajul a continuat să crească până la 28-2, în minutul zece. Următoarea perioadă le-a adus pe teren pe Ruxandra Mihai, Bianca Ferăstrău, Maria Stratulat, Georgiana Ifrim şi Maria Grigore, ultima înlocuită cu Ingrid Paraschiv. Ecartul s-a mărit până la 46-4 la jumătatea întâlnirii, gazdele marcând în 20 de minute media lor de puncte din primele trei etape din cadrul fazelor semifinale la Under 12, grupa A.

Masculin
În urmă cu o săptămână, grupele de băieţi de la Under 10 şi de la Under 12 au câştigat dubla întâlnire cu Raptors, la ambele categorii de vârstă din cadrul Campionatului Municipal. Detalii aici...

Sfertul al treilea a consemnat un parţial de 20-2 pentru componentele Baschet Club Star Şcoala 119, astfel că tabela a indicat 66-6 în minutul 30. În ultimul sfert, conducerea tehnică a alb-roşiilor nu a mai trimis pe teren sportivele din formaţia de bază însă şi aşa diferenţa s-a mărit până la 82-10, atât cât am consemnat la finalul întâlnirii. Roxana Mihai şi colegele sale au rămas, după trei etape, pe primul loc în clasamentul grupei A din seria semifinală A ce contează pentru Campionatul Municipal feminin sub 12 ani. Pe poziţia a doua se află Olimpia C Bucureşti, cu cinci puncte acumulate, urmată de CSŞ 4 tot cu cinci puncte, însă prima formaţie are avantajul victoriei directe. ACS Champions şi Raptors închid ierarhia, primele trei grupări urmând să-şi asigure, după opt etape, calificarea la turneul final.

La meciul dintre Baschet Club Star Şcoala 119 şi Raptors, două jucătoare din lotul primei echipe au marcat peste 20 de puncte fiecare. Alexandra Marin a încheiat partida cu 28 de puncte, 12 recuperări şi cinci capace în 21 de minute petrecute pe teren, în timp ce Roxana Mihai a realizat 24 de puncte, 12 intercepţii şi opt pase decisive. Ruxandra Mihai a mai adăugat alte 12 puncte iar Livia Mariea a realizat şi ea zece. Ioana Săndulescu, Oana Dima şi Bianca Ferăstrău au completat lista marcatoarelor pentru alb-roşii. Ultima etapă din tur, a patra, va programa meciul dintre Baschet Club Star Şcoala 119 şi ACS Champions, întâlnirea urmând să aibă loc sâmbătă, 31 aprilie, în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103.

Pentru a vedea toate rezultatele şi clasamentul actualizat din cadrul grupei semifinale A, contând pentru Campionatul Municipal feminin Under 12, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: