sâmbătă, 10 decembrie 2011

SUCCES. Star a învins, din nou, pe Comets: 67-4

Echipa sub 12 ani feminin a Baschet Club Star Şcoala 119 s-a impus, sâmbătă, scor 67-4, în faţa formaţiei Comets, în cea de-a doua partidă pe care jucătoarele alb-roşii au disputat-o în cadrul "Cupei Moş Crăciun", trofeu organizat de clubul Artesania. Roxana Mihai a înscris 23 de puncte iar Livia Mariea 18, într-o întâlnire pe care fetele pregătite de Valentin Bâlă au dominat-o încă din primul minut. Duminică, într-un alt joc din această întrecere, Star va întâlni pe Dan Dacian, ambele grupări fiind neînvinse.

Livia Mariea a înscris 12 din cele 18 puncte marcate de ea în acest meci în primul sfert al partidei cu formaţia Comets, în timp ce Ruxandra Mihai a ajutat-o cu alte şase puncte în perioada de debut a întâlnirii de sâmbătă. La pauza mare tabela a arătat 40-1 pentru alb-roşii, din rândul cărora s-au mai remarcat Roxana Mihai, Oana Dima şi Lavinia Dinu. După reluare, diferenţa s-a mărit la 60 de puncte după 30 de minute, scor 63-3, astfel că finalul întâlnirii nu a adus prea multe coşuri. Echipa Baschet Club Star Şcoala 119 s-a impus cu scorul de 67-4 şi a acumulat două victorii în "Cupa Moş Crăciun - Artesania", fetele pregătite de Valentin Bâlă urmând să închidă întrecerea fetelor, duminică, după ce vor înfrunta pe Dan Dacian.

Istoric
În ultima partidă directă dintre echipele Baschet Club Star Şcoala 119 şi Comets, jucătoarele alb-roşii s-au impus la o diferenţă destul de mare, scor 81-20, într-o întâlnire în care nu a evoluat Roxana Mihai.

Roxana Mihai a fost principala realizatoare a alb-roşiilor. Jucătoarea echipei Baschet Club Star Şcoala 119 a bifat 20 de minute pe parchet, trecându-şi în cont 23 de puncte, şase recuperări, patru intercepţii şi trei pase decisive, în timp ce Livia Mariea a avut, în acelaşi interval de timp, 18 puncte, cinci recuperări, două pase decisive şi o intercepţie. Lavinia Dinu a evoluat perfect în partea a doua a întâlnirii, atunci când a finalizat patru din cele cinci acţiuni de care a beneficiat, în timp ce Ioana Săndulescu şi Anays Cosma au marcat ultimele patru puncte ale învingătoarelor. Cele 19 recuperări, dintre care 10 ofensive, şi 13 intercepţii au făcut diferenţa între adversare, într-un meci în care şi punctele venite de pe bancă au contat.

După partida câştigată în faţa celor de la Comets, echipa Baschet Club Star Şcoala 119 a ajuns la zece victorii consecutive în acest sezon competiţional, la categoria sub 12 ani feminin. Jucătoarele alb-roşii mai au programat încă un meci în "Cupa Moş Crăciun", competiţie organizată de clubul Artizania, acesta urmând să se dispute duminică, în faţa formaţiei Dan Dacian, de la ora 14.15, în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 308 din Capitală. Organizatorii trofeului au anunţat că, la finalul jocurilor, nu se va întocmi clasament final şi toată lumea va primi cadouri. Conform estimărilor, în aceste zile au fost prezenţi, în sala în care au loc întâlnirile, un număr de aproximativ 120 de sportivi, fete şi băieţi, care s-au întrecut în această inedită cupă ajunsă, în acest an, la cea de-a treia ediţie.

În primul meci din cadrul "Cupei Moş Crăciun", echipa Baschet Club Star Şcoala 119 a trecut de gazdele de la Artesania. Detalii aici...

Niciun comentariu: