duminică, 11 decembrie 2011

VIDEO. BC Star Şcoala 119 - Dan Dacian 40-9

Cu trei victorii din tot atâtea meciuri disputate, jucătoarele alb-roşii au încheiat fără înfrângere "Cupa Moş Crăciun", competiţie organizată de clubul Artesania. În ultima partidă din turneu, duminică, echipa Baschet Club Star Şcoala 119 s-a impus cu scorul de 40-9 în faţa formaţiei Dan Dacian. Principalele realizatoare ale învingătoarelor au fost Livia Mariea şi Ruxandra Mihai (foto, la minge) ambele împărţindu-şi, în mod egal, 24 de puncte în acest joc.

VEDEŢI AICI GALERIE FOTO: FESTIVITATEA DE PREMIERE

Chiar dacă nu a înscris decât opt puncte, Roxana Mihai a evoluat excelent în cele 20 de minute petrecute pe teren, având o statistică impresionantă: şase pase decisive, şapte intercepţii şi opt recuperări, dintre care cinci ofensive şi nicio posesie pierdută. Bianca Ferăstrău a fost cea care a relansat meciul, după ce formaţia Dan Dacian a condus cu scorul de 7-6 la capătul primei perioade. Au urmat apoi două sferturi perfecte pentru fetele pregătite de Valentin Bâlă, care au marcat 28 de puncte fără a primi vreunul. Ioana Săndulescu şi Anays Cosma au finalizat două acţiuni personale foarte frumoase şi au închis tabela la 40-9 pentru alb-roşii.

Turneu În primul meci din cadrul turneului "Cupa Moş Crăciun", echipa Baschet Club Star Şcoala 119 a învins, scor 65-16, pe formaţia Artesania, la capătul unei partide în care gazdele au echilibrat întâlnirea doar în sfertul al treilea.



La aproape 120 de minute de la finalul partidei dintre echipele Baschet Club Star Şcoala 119 şi Dan Dacian a avut loc festivitatea de premiere a turneului. Aşa cum au anunţat iniţial, organizatorii nu au întocmit clasament final la nicio categorie şi nu au ţinut cont de rezultatele înregistrate în acest turneu, toţi participanţii, fete şi băieţi, fiind răsplătiţi în mod egal pentru cele trei zile de turneu. La cea de-a treia ediţie a "Cupei Moş Crăciun", întrecere realizată de clubul Artesania, au luat parte aproximativ 120 de jucători şi jucătoare de la patru grupări din Capitală: Comets, Dan Dacian, Baschet Club Star Şcoala 119 şi gazdele de la Artesania. Distracţia a atins apogeul la întâlnirea dintre Comets şi Artesania, la feminin, atunci când au intrat pe teren, chiar şi pentru puţin timp, antrenorii tuturor teamurilor din competiţie.

După parcursul fără înfrângere din "Cupa Moş Crăciun", turneu organizat în perioada 9-11 decembrie de clubul Artesania, jucătoarele alb-roşii au ajuns la zece meciuri câştigate în cadrul întrecerii din Capitală, la categoria sub 12 ani feminin. Fetele pregătite de Valentin Bâlă vor reveni la antrenamente chiar de luni seară, în intervalul 16-18 decembrie urmând să se desfăşoare partidele din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 13, acolo unde echipa Baschet Club Star mai are nevoie de un singur succes în meciul cu CSS Târgovişte pentru a-şi asigura calificarea în fazele superioare ale acestei competiţii. Din seria grupării din Capitală mai fac parte CSU Braşov şi ACS Champions, teamuri care au ca obiectiv titlul naţional.

Într-o altă întâlnire din cadrul "Cupei Moş Crăciun - Artesania", echipa Baschet Club Star Şcoala 119 a învins formaţia Comets. Detalii aici...

Niciun comentariu: