sâmbătă, 3 decembrie 2011

UNDER 12. Continuă seria succesivă de victorii

Echipa feminină sub 12 ani a Baschet Club Star Școala 119 s-a impus, sâmbătă, în deplasare, scor 81-20, în faţa formaţiei Comets. Partida a avut un caracter de verificare, astfel că au fost folosite mai mult sportivele care, de-a lungul turului, nu au prins foarte multe minute pe teren. Anays Cosma a demonstrat că este o achiziţie de perspectivă, Maria Stratulat a înscris primele sale coşuri din acţiune într-un joc fie acesta şi amical, în timp ce Bianca Ferăstrău a demonstrat, din nou, că se poate conta pe ea. Aceasta a fost a opta victorie consecutivă a alb-roşiilor.

Jucătoarele alb-roşii au intrat mai greu în meci şi au condus la o diferenţă de patru puncte la capătul primei perioade, atunci când am consemnat 10-6 pentru echipa Baschet Club Star în partida cu formaţia Comets. Livia Mariea a evoluat impecabil în sfertul al doilea, acolo unde a realizat, în numai zece minute, zece puncte, şase recuperări şi trei pase decisive, astfel că, la pauza mare, ecartul a crescut la 34-10 pentru fetele pregătite de Valentin Bâlă. Anays Cosma a deschis seria coşurilor după reluare, iar Lavinia Dinu şi Bianca Ferăstrău au colaborat excelent şi au adus alte puncte importante pentru oaspete, care s-au distanţat la 68-16 în minutul 30. Finalul a aparţinut tot oaspetelor, care au realizat un nou parţial pozitiv, 13-4 în cinci minute, şi au închis tabela la 81-20 după un joc pe care l-au controlat.

Statistică
Ultimul succes al grupei de sportive născute în anii 2000-2001 a Baschet Club Star a fost realizat pe data de 19 noiembrie, atunci când jucătoarele alb-roşii au câştigat, pe propriul teren, scor 56-15, meciul cu formaţia Dan Dacian A.

În partida cu echipa Comets, Ruxandra Mihai şi Livia Maria au combinat împreună pentru 32 de puncte împărţite în mod egal, acelaşi lucru fiind valabil şi în cazul jucătoarelor Lavinia Dinu şi Bianca Ferăstrău, ambele cu câte zece puncte marcate fiecare. Georgiana Ifrim a realizat recordul său personal la puncte marcate, 11, în timp ce Ioana Săndulescu, Anays Cosma şi Maria Stratulat şi-au trecut în cont câte trei coşuri din acţiune pentru un total de 18 puncte. Singura echipieră a Baschet Club Star care nu a putut să-şi treacă numele pe lista marcatoarelor, chiar dacă a avut câteva şanse bune de a finaliza a fost Ana Indreaş. Roxana Mihai nu a fost folosită în această întâlnire, extrema alb-roşiilor având mici probleme de sănătate şi a fost menajată de conducerea tehnică până ce sportiva va putea evolua la capacitatea sa maximă atât la antrenamente cât şi la meciuri.

După întâlnirea de sâmbătă, câştigată în faţa formaţiei Comets, scor 80-21, echipa Baschet Club Star Şcoala 119 va disputa, duminică, un alt meci amical, însă de data aceasta la categoria sub 13 ani, sportive născute în anii 1999-2000. Adversarele jucătoarelor alb-roşii vor fi sportivele de la Artesania, grupare care se află la prima contruntare oficială cu fetele pregătite de Valentin Bâlă. Partida este programată în deplasare, în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 308 din Capitală şi va începe de la ora 12.30. Pentru acest joc au fost convocate Lavinia Dinu, Diana Şuşnea, Ruxandra Mihai, Roxana Agachi, Ana Florea, Livia Mariea, Mihaela Dinu, Bianca Ferăstrău, Ana Indreaş, Cristina Grigore, Anays Cosma şi Ana Maria Pop, ultima fiind la prima sa prezenţă în lotul Baschet Club Star.

Pentru a vedea o analiză evoluţiei echipei Baschet Club Star Şcoala 119 în turul Campionatului Municipal feminin de minibaschet, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: