luni, 19 decembrie 2011

PERFECT. BC Star Şcoala 119 rămâne neînvinsă

Lotul feminin sub 12 ani al Baschet Club Star Şcoala 119 a avut un sezon perfect până acum. De la începutul stagiunii şi până astăzi, jucătoarele alb-roşii au câştigat toate cele 12 partide pe care le-au disputat, indiferent dacă a fost vorba despre meciuri amicale sau oficiale. Parcursul fără greşeală al fetelor pregătite de Valentin Bâlă a continuat, duminică, atunci când Roxana Mihai şi Livia Mariea şi-au condus colegele spre un nou succes, scor 47-16, în jocul disputat cu CSŞ 6.

VEDEŢI AICI CLASAMENTUL

Cu cinci victorii din tot atâtea meciuri disputate, echipa Baschet Club Star Şcoala 119 este lider în grupa C de calificare din cadrul Campionatului Municipal feminin sub 12 ani. Cele zece puncte acumulate de jucătoarele alb-roşii sunt suficiente pentru ca fetele pregătite de Valentin Bâlă să-şi adjudece, matematic, încă de acum, un loc la turneul semifinal al acestei competiţii, acolo unde vor fi prezente cele mai bune zece formaţii din Bucureşti. Baschet Club Star Şcoala 119 a dispus, duminică, scor 47-16, de Clubul Sportiv Şcolar 6, într-o întâlnire în care echilibrul a fost păstrat doar în primele 15 minute, după care învingătoarele s-au desprins şi au dominat disputa atât în spaţiul de trei secunde, chiar dacă au fost inferioare ca talie, cât şi la procentajele aruncărilor din acţiune şi de la "libere".

Istoric În partida din tur, jucătoarele alb-roşii au câştigat fără probleme, scor 53-16, un meci pe care l-au dominat din primul minut. Întâlnirea a avut loc în luna octombrie, în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103.

Roxana Mihai a marcat 15 puncte pentru echipa Baschet Club Star Şcoala 119 iar Livia Mariea a ajutat-o cu alte 11 în prima rundă a returului Campionatului Municipal feminin sub 12 ani. Chiar dacă a greşit destul de mult, Ruxandra Mihai a bifat zece puncte pentru alb-roşii, în timp ce Ioana Săndulescu a înscris trei coşuri din acţiune, arătând că poate să evolueze aşa cum trebuie în faza ofensivă. Lavinia Dinu a realizat şi ea patru puncte, în timp ce Prabha Dongre şi-a trecut, pentru prima oară, numele pe lista marcatorilor într-un meci oficial al formaţiei la care este legitimată. Oana Dima nu a dezamăgit nici de această dată, chiar dacă a fost selecţionată de puţin timp în lot, Georgiana Ifrim (foto, la minge) a fost foarte utilă în apărare iar Bianca Ferăstrău a mai punctat încă un joc foarte bun, chiar dacă sportiva nu a finalizat, duminică, nicio aruncare către inelul advers.

Jucătoarele alb-roşii au realizat zece puncte din tot atâtea posibile şi sunt pe primul loc în grupa C de calificare din cadrul Campionatului Municipal sub 12 ani, poziţia a doua fiind ocupată de formaţia Dan Dacian A, cu şase puncte din opt posibile, CSS 6 fiind pe trei tot cu şase puncte, însă din cinci partide şi cu dezavantaj în partida directă cu Dan Dacian A. Olimpia A se află abia pe locul patru, cu cinci puncte, însă gruparea din Şoseaua Iancului are şanse mari să obţină şi ea un loc la turneul semifinal. Lanterna seriei este CSŞ 4 Bucureşti. Singura grupare care şi-a asigurat, matematic, dreptul de a evolua în penultimul act este Baschet Club Star Şcoala 119, fetele pregătite de Valentin Bâlă având nevoie de încă un succes pentru a-şi asigura prezenţa în Top 10 de pe prima poziţie din grupă.

Pentru a vedea toate rezultatele înregistrate în grupa C de calificare din cadrul Campionatului Municipal feminin sub 12 ani, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: