sâmbătă, 19 noiembrie 2011

UNDER 12. Victorii cu CSS 6 şi cu Dan Dacian

Echipa Baschet Club Star Şcoala 119 şi-a continuat, sâmbătă, seria fără înfrângere în cadrul Campionatului Municipal feminin sub 12 ani. Jucătoarele alb-roşii au câştigat, fără prea mari probleme, partidele de pe propriul teren cu formaţiile Clubului Sportiv Şcolar 6, scor 53-16, şi Dan Dacian A, scor 56-15, şi au rămas pe primul loc în grupa C de calificare a acestei competiţii, cu opt puncte din tot atâtea posibile, la finalul turului.

VEDEŢI AICI CLASAMENTUL

În primul meci al zilei, echipa Baschet Club Star Şcoala 119 nu a avut probleme prea mari în faţa formaţiei Clubului Sportiv Şcolar 6 pe care a învins-o cu scorul de 53-16, întâlnirea desfăşurându-se în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103 din Capitală. După zece minute, tabela a indicat 16-0 pentru gazde, amfitrioanele desprinzându-se, până la jumătatea partidei, la 31-6. Roxana şi Ruxandra Mihai şi Livia Mariea au marcat fiecare cel puţin zece puncte şi au adunat împreună, la final, 37 de puncte din totalul de 53. Anays Cosma a marcat şi ea şase puncte, aceasta fiind cea mai bună performanţă stagională a noii sportive a alb-roşiilor. Lavinia Dinu a contribuit cu nouă puncte şi patru recuperări pentru victoria de sâmbătă dimineaţă, joc în care fetele pregătite de Valentin Bâlă au fost nevoite să evolueze în patru componente în sfertul al doilea deoarece Monalisa Pîrvan nu a putut fi prezentă din cauza unor probleme medicale.

Sezon Într-un alt meci din cadrul grupei C de calificare a Campionatului Municipal feminin sub 12 ani, în urmă cu o săptămână, echipa Baschet Club Star a câştigat, scor 36-32, partida cu formaţia Olimpia A.

Cu 17 puncte marcate, cinci pase decisive şi patru intercepţii, Ruxandra Mihai (foto, la minge), a înscris singură cu două puncte mai mult decât toate reuşitele adversarelor sale în meciul pe care echipa Baschet Club Star Şcoala 119 l-a câştigat, acasă, sâmbătă seară, scor 56-15 cu formaţia Dan Dacian A, într-o partidă programată în sala de educaţie fizică şi sport a Liceului "Iulia Haşdeu". Roxana Mihai a mai adus alte 16 puncte pentru gazde, Livia Mariea a realizat 14, în timp ce Ioana Săndulescu a finalizat trei coşuri din acţiune din tot atâtea posibile. Întâlnirea a fost tranşată încă din prima sa parte, atunci când fetele pregătite de Valentin Bâlă s-au desprins la o diferenţă de 14 puncte, scor 22-8. Finalul a aparţinut jucătoarelor alb-roşii care au realizat un parţial de 24-3 în ultimele zece minute şi au mărit la patru numărul victoriilor din grupa C de calificare.

Cu maximum de puncte acumulate, opt, din patru meciuri, echipa Baschet Club Star Şcoala 119 a terminat, sâmbătă, meciurile din turul grupei C de calificare a Campionatului Municipal feminin sub 12 ani. Jucătoarele alb-roşii au rămas pe primul loc în serie, fiind urmate de formaţiile Dan Dacian A şi CSŞ 6, cu trei, respectiv două puncte acumulate, în timp ce Olimpia A şi CSŞ 4 încheie seria. Indiferent de rezultatele care se vor înregistra în perioada următoare, fetele pregătite de Valentin Bâlă nu vor pierde fotoliul de lider. Primele trei poziţii vor ajunge direct în faza următoare a competiţiei, cea semifinală, acolo unde se vor întrece cele mai bune zece grupări din Capitală. Obiectivul sportivelor de la Star este, pentru această stagiune, o clasare în primele patru teamuri din Bucureşti, după încheierea turneului final din perioada 20-22 aprilie de anul viitor.

Într-o altă partidă din grupa C de calificare, echipa Baschet Club Star Şcoala 119 a câştigat şi meciul cu formaţia Clubului Sportiv Şcolar 4. Detalii aici...

Niciun comentariu: