sâmbătă, 4 decembrie 2010

MUNICIPAL. Doar o singură victorie pentru Star

Tripla confruntare dintre echipele Baschet Club Star și formația Clubului Sportiv Școlar 4 București, disputată sâmbătă în cadrul Campionatului Municipal, în sala Școlii 54, a revenit adversarelor jucătoarelor alb-roșii, care și-au adjudecat două meciuri, la categoriile de vârstă Under 10 și Under 12 feminin. Fetele de la Star s-au impus, după un meci de infarct, la Under 15, acolo unde partida s-a decis în ultimele secunde.

Reuniunea de sâmbătă a fost deschisă de meciul dintre echipele Clubului Sportiv Școlar 4 și Baschet Club Star, din cadrul Campionatului Municipal feminin Under 10. După ce la pauza mare au condus cu scorul de 16-12, jucătoarele alb-roșii au căzut inexplicabil, din toate punctele de vedere, în partea a doua a întâlnirii, și au pierdut partida la o diferență de 25 puncte, scor 27-52. Principala marcatoare de la Star a fost Ruxandra Mihai, autoare a 12 puncte, în timp ce Ioana Săndulescu a ajutat-o cu alte patru puncte. Acesta a fost primul eșec al alb-roșiilor în întrecerea rezervată acestei categorii de vârstă în București.

Program
Echipa Baschet Club Star și formația Clubului Sportiv Școlar 4 București au disputat, sâmbătă, trei meciuri, la tot atâtea categorii de vârstă, în sala de educație fizică și sport a Școlii 54 din Capitală.

Într-un meci contând pentru etapa a patra a Campionatului Municipal feminin Under 12, echipa Baschet Club Star a pierdut, în deplasare, scor 16-42, partida cu formația Clubului Sportiv Școlar 4. Roxana Agachi (foto, la minge) nu a putut să înscrie decât opt puncte pentru alb-roșii, în timp ce Ruxandra Mihai a mai adăugat alte patru. Georgiana Natu a evoluat șters, iar Diana Șușnea, Ana Florea și Cristina Grigore s-au precipitat la finalizare și au greșit destul de mult. Jucătoarele alb-roșii au acumulat cinci puncte din opt posibile și mai au de disputat, în acest tur, meciul cu formația Raptors, la categoria sportivelor născute în anii 1999-2000.

Cel mai spectaculos meci al zilei de sâmbătă a fost cel de la Under 15 feminin, acolo unde echipa Baschet Club Star a învins cu scorul de 48-45 pe formația Clubului Sportiv Școlar 4, la capătul unei întâlniri deosebit de disputate, decisă, practic, în ultimele secunde de joc. Denisa Fitero a realizat o partidă perfectă și a acumulat 45 de puncte, 15 recuperări, 11 intercepții, șase capace și o pasă decisivă! Fundașul alb-roșiilor a avut însă trei posesii pierdute și tot atâtea greșeli personale, însă a înscris singură cât au marcat, împreună, toate adversarele echipei Baschet Club Star.

În primul meci din acest sezon competițional, echipa Baschet Club Star a reușit să învingă formația Clubului Sportiv Școlar 4. Detalii aici...

Niciun comentariu: