marți, 10 august 2010

CANTONAMENT. Echipa a plecat spre Sovata

Jucătoarele echipei Baschet Club Star au plecat, marţi dimineaţă, într-un stagiu de pregătire centralizată de aproape două săptămâni, la Sovata. Cantonamentul grupării din Capitală se va încheia pe data de 22 august iar Ioana Miroiu & Co se vor caza la "Hotel Aluniş", din localitate. Deplasarea s-a făcut cu trenul, până la Sighişoara, urmând ca restul distanţei să fie acoperit de un drum cu autocarul. Se vor efectua câte trei antrenamente pe zi, începând de miercuri, toate fiind necesare pentru pregătirea fizică a alb-roşiilor.

Din lotul deplasat pentru acest stagiu de pregătire centralizată lipsesc Ioana Murea, care nu a putut ajunge din motive personale, şi Mihaela Dragomir, ultima fiind în refacere după o accidentare destul de serioasă la maleola stângă. Totuşi, cele două jucătoare vor face joncţiunea cu echipa în ultima săptămână, atunci când întreaga conducere a clubului va merge, în perioada 20-22 august, la Sovata. Cantonamentul este coordonat de Sorin Beltechi, cel care se ocupă cu pregătirea fizică a alb-roşiilor. Timp de zece zile jucătoarele vor avea câte trei antrenamente pe zi, urmând ca totul să se încheie cu o petrecere chiar în staţiune.

Info La Sovata, jucătoarele echipei Baschet Club Star vor fi cazate în camere duble, aceste încăperii fiind dotate cu televizor, telefon şi wireless.

Echipierele Baschet Club Star care au făcut deplasarea în cantonament sunt: Nicoleta Constantinescu, Simona Rădanţu (fundaşi), Denisa Fitero, Ioana Miroiu, Mihaela Nemil (extreme), Miruna Lală, Alexandra Anghel, Iohana Borşan şi Diana Robu (pivoţi). Jucătoarele se vor caza, marţi seară, la "Hotelul Aluniş", stabilimentul grupării din Capitală pentru cantonamentul de la Sovata. Programul primei zile va cuprinde trei antrenamente fizice, dintre care unul la intensitate maximă. Sportivele vor avea la dispoziţia săli de fitness, saună, tratament, dar şi de piscină, pentru relaxare.

Cantonamentul din staţiunea Sovata este necesar pentru pregătirea Campionatului Naţional feminin Under 16, competiţie care va începe la mijlocul sau spre sfârşitul lunii octombrie. După această perioadă de acumulare va urma turneul final la junioare doi, grupa valorică B, în perioada 3-5 septembrie, la Alba Iulia. După 22 august, jucătoarele alb-roşii nu vor mai avea liber, urmând ca antrenamentele să se desfăşoare zilnic în sălile de educaţie fizică şi sport ale şcolilor 103 şi 119 "Vasile Voiculescu".

Echipa Baschet Club Star a disputat, în sezonul competiţional 2009-2010, 55 de meciuri oficiale. pentru a vedea toate rezultatele şi marcatoarele alb-roşiilor, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: