marți, 10 august 2010

INFO. Lotul alb-roşiilor s-a cazat la hotel Aluniş

Cu o întârziere de două ore faţă de programul iniţial, jucătoarele echipei Baschet Club Star au ajuns, marţi seara, la Sovata, staţiunea în care gruparea din Capitală se va pregăti centralizat, în perioada 10-22 august. Ioana Miroiu & Co s-au cazat la "Hotel Aluniş" şi sunt gata să înceapă antrenamentele fizice. Trenul care le-a dus pe fete la Sighişoara a sosit cu 120 de minute mai târziu faţă de programul iniţial, astfel că delegaţia alb-roşiilor a intrat în camere abia în jurul orei 19.00.

Călătoria s-a prelungit din cauza lucrărilor care se efectuează pe segmentul de cale ferată dintre Câmpina şi Braşov, acolo unde trenurile circulă doar pe un singur sens, astfel că fiecare garnitură aşteaptă, în gările care leagă aceste localităţi, să primească dreptul de a intra pe traseu. Astfel, abia la ora 17.15 jucătoarele alb-roşii au ajuns la Sighişoara, cu toate că sosirea era estimată la 15.15. De la Sighişoara, lotul grupării din Capitală a continuat drumul spre Sovata cu microbuzul, timp de aproape 90 de minute, astfel că sportivele Baschet Club Star au intrat direct la masa de seară. După aceea, fetele s-au relaxat, aproximativ 45 de minute, în piscina hotelului Aluniş.

Info Jucătoarele echipei Baschet Club Star au plecat marţi dimineaţă, la ora 9.50, cu trenul, din Bucureşti. Echipierele grupării din Capitală se pregătesc pentru Campionatul Naţional feminin Under 16.

Cum camerele sunt duble, cele nouă jucătoare ale Baschet Club Star vor sta câte două în patru din cele cinci "duble", la etajul cinci al hotelului Aluniş. Denisa Fitero va fi singură, până la sosirea unei noi coechipiere, lucru care se va întâmpla luni. Ioana Miroiu şi Nicoleta Constantinescu vor sta împreună în perioada de pregătire centralizată, restul perechilor fiind împărţite după cum urmează: Mihaela Nemil şi Iohana Borşan, Alexandra Anghel şi Miruna Lală şi Diana Robu şi Simona Rădanţu. În cea de-a doua săptămână de cantonament se va face o nouă grupare în camere.

Cantonamentul va fi condus de Sorin Beltechi, cel care se ocupă de pregătirea fizică a jucătoarelor alb-roşii. Prima seară a fost liberă, Ioana Miroiu & Co primind programul de antrenament din zilele următoare. "Drumul a fost destul de obositor. Nu ne aşteptam să avem o întârziere chiar aşa de mare cu trenul, lucru care ne-a cam dat puţin peste cap orarul din prima zi", a declarat Sorin Beltechi pentru site. Delegaţia Baschet Club Star va reveni în Bucureşti duminică, pe 22 august, în jurul orei 22.00.

În cantonamentul de la Sovata, la "Hotel Aluniş", echipierele Baschet Club Star vor avea parte de piscină, săli de forţă şi de fitness, saună şi tratamanet salin. Detalii aici...

Niciun comentariu: