marți, 6 aprilie 2010

INFO. Jucătoarele au revenit la antrenamente

După patru zile de odihnă, necesare pentru Sărbătorile Pascale, jucătoarele alb-roşii au revenit la antrenamente. Echipierele Baschet Club Star s-au pregătit, timp de două ore, marţi seară, în sala de educaţie fizică a Şcolii 103, acolo unde Ioana Miroiu & Co susţin şi meciurile de pe teren propriu. Programul componentelor formaţiei din Capitală nu va fi unul foarte încărcat pentru această perioadă, dat fiind faptul că elevii se află în vacanţă şcolară.

Fără Denisa Fitero, care se află în cantonament cu lotul naţional feminin Under 14, sportivele de la Baschet Club Star se vor pregăti în formulă completă, miercuri fiind programate două antrenamente, unul de 60 de minute, dimineaţa, şi altul de două ore, seara. Joi, jucătoarele alb-roşii se vor afla în sală tot pentru două ore, seara, conform orarului obişnuit, de la 19.30 la 21.30. Pentru ziua de vineri nu a fost stabilit, până la această oră, niciun plan de pregătire, nefiind exclusă posibilitatea ca, în această zi, componentele grupării din Capitală să meargă la piscină, pentru relaxare.

Reuşită La turneul semifinal al Campionatului Naţional feminin Under 15, grupa valorică B, echipa Baschet Club Star a câştigat toate cele trei meciuri pe care le-a disputat, obţinând calificarea pentru ultimul act.

Sâmbătă şi duminică, echipierele Baschet Club Star nu au programat niciun meci oficial sau amical, astfel că este posibil ca jucătoarele alb-roşii să primească două zile libere. Săptămâna viitoare, pe 17 aprilie, Ioana Miroiu & Co vor înfrunta campioana naţională en titre, Olimpia Bucureşti, într-un meci din cadrul primei etape a returului Campionatului Naţional feminin Under 16, grupa A4 de calificare, prima serie valorică. Pentru acest sezon, la junioare doi, gruparea din Capitală şi-a propus să termine în primele 12 formaţii.

În grupa A4 de calificare la Campionatul Naţional feminin Under 16, echipa Baschet Club Star se află pe ultimul loc în serie, fiind devansată, la un singur punct de Olimpia. Lider este Phoenix, care a câştigat toate cele trei meciuri disputate, formaţia antrenată de Mugurel Lepădatu fiind urmată în clasament de LPS Galaţi. Primele trei grupări obţin calificarea directă la turneul semifinal al competiţiei rezervată junioarelor doi, sportive născute în anii 1994 şi 1995, conform regulamentului Federaţiei Române de Baschet.

Miruna Lală a fost desemnată cea mai bună jucătoare a turneului semifinal al Campionatului Naţional feminin Under 15, grupa valorică B. Detalii aici...

Niciun comentariu: