luni, 26 aprilie 2010

ANIVERSARE. La mulţi ani, Nicoleta!

Una dintre jucătoarele de bază ale echipei Baschet Club Star, Nicoleta Constantinescu (foto), îşi aniversează, luni, ziua de naştere. Echipiera alb-roşiilor a împlinit frumoasa vârstă de 15 ani şi s-a bucurat de o frumoasă petrecere surpriză organizată, duminică seara, în cinstea sa. Fundaşul grupării din Capitală a primit un cadou din partea echipei şi a mulţumit colegelor pentru gestul frumos pe care acestea l-au făcut.

Nicoleta Constantinescu a debutat, într-un meci oficial pentru Baschet Club Star în octombrie 2006, la aproape o lună de la selecţia sa în lotul grupării din Capitală. Încă de la prima partidă a purtat numărul patru pe echipament. În primăvara anului 2009 a bifat un trial la lotul naţional feminin Under 14, însă nu a reuşit să rămână în cantonamentul tricolorelor pregătite de Coca Bârsan şi de Tiberiu Iluţiu, însă acest lucru nu a împiedicat-o să se perfecţioneze, în timp. Fundaşul alb-roşiilor are un record personal de 20 de puncte marcate şi este lider şi la pase decisive.

Onomastică Vineri, o altă jucătoare a echipei Baschet Club Star a avut parte de un eveniment fericit. Alexandra Georgiana Anghel şi-a serbat ziua numelui cu ocazia Sfântului Gheorghe.

Chiar dacă nu evoluează în Campionatul Naţional feminin Under 16, Nicoleta Constantinescu a avut prestaţii foarte bune în aceast sezon la categoria sub 15 ani. Fundaşul alb-roşiilor nu a putut să treacă normele de control impuse de Federaţia Română de Baschet şi, conform regulamentului, nu are drept de joc la competiţia rezervată junioarelor doi. În schimb, pătrarul grupării din Capitală a putut să intre în meciurile organizate în cadrul Campionatului Municipal de senioare, Divizia Onoare.

Colegele şi conducerea echipei Baschet Club Star îi urează Nicoletei Constantinescu multă sănătate, cât mai multe meciuri pentru gruparea din Capitală, succes în activitatea şcolară, dar şi îndeplinirea tuturor dorinţelor, atât pe plan sportiv cât şi, mai ales, cele din punct de vedere personal. Chiar dacă luni jucătoarea împlineşte vârsta de 15 ani, echipiera alb-roşiilor se va afla, seara, la antrenament. De altfel, de luni, Nicoleta Constantinescu şi restul echipierelor vor avea un program special de pregătire fizică.
La mulţi ani, Nicoleta!

Pentru a vedea performanţele Nicoletei Constantinescu, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: